Загальна кількість переглядів сторінки

неділя, 3 квітня 2022 р.

Ми, король...

 


"Ми, король...цар..", так королі, царі та інші монархи,
промовляли у своїх промовах або своїх указах. Називали себе у множині. І неважливо, що думали і хотіли їхні піддані.
Але це було давно і зараз це є анахронізмом. Це були закони монархії і для монархії це було нормально. Щоб підтримувати сакральність влади.
Натомість, ми чуємо від Зеленського - "Ми, цар, готові зняти з порядку денного питання Криму".
Так він сказав в інтерв'ю Fox News - https://www.youtube.com/watch?v=pgxJwmL2_h0
Опустимо зараз розумові здібності Зеленського, опустимо те, що після пропозиції капітуляції України, яку він зробив вбивцям з Московії, і народ напіхав йому по самі помідори, але Зеленський маніакально повторює те саме, що і в Стамбулі.
Не звертаючи уваги на українців. Прикриваючись лицемірним чемберленівським "миром". Про який, як ви знаєте, Черчилль сказав - "Якщо країна, обираючи між війною і ганьбою, обирає ганьбу, то вона отримає і війну і ганьбу".
Опустимо все це.
Я хочу запитати у українців, ви що, дійсно погодилися на те, що в Україні, внаслідок війни, встановилася монархія і Зеленський став царем? Ви дійсно погодилися, що вашу долю, долю нашої країни та держави буде вирішувати особисто цар Зеленський? Ви дійсно погодилися бути його холопами?
Саме під час війни, тому що зараз кругом, коли починаєш говорити про колаборантські та корупційні дії влади, всі кричать "тихо, тихо, владу не можна критикувати під час війни!". Як зручно для повалення конституційного ладу та встановлення чогось, на кшталт монархії чи диктатури. Враховуючи те, що Зеленський порушив вже майже всі статті Конституції.
Питання Криму, каже Зеленський, ми будемо вирішувати дипломатичним шляхом на протязі 10 років(прогрес, було 15 років). Знов таки, це означає, що ніколи, що він віддає Крим тому, кому постійно заглядає в очі, упирю Путіну. Я розумію, якщо вирішувати питання окупованих територій так, як це робиться в усьому світі, силою, військовим шляхом, то у квартирі Зеленського, та що знаходиться в Криму, може статися трагедія, може розбитися скло у вікні, але чому він за нас вирішує, як повертати наші землі? Він просто смачно плює на нас ЗЕленою слиною. Якщо він боїться за скло у своїй кримській квартирі, то навіть я, зі своєю жалюгідною пенсію в 60 дол, яку мені встановили Зеленський і Порошенко, гарантую, що вставлю йому цю шибку у його вікно.
Який-то чорний морок насувається на нас не тільки ззовні, з Мордору, а, що більш страшніше, і зсередини, від нашої влади.
Єдина надія на наших воїнів, на ЗСУ, на Головнокомандувача Збройними Силами України, генерала Залужного, які не будуть звертати уваги на підступні заяви Зеленського, і звільнять всю нашу землю від вбивць, від орків-московитів.

Джерело - МИ, КОРОЛЬ...

Немає коментарів:

Дописати коментар