Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 9 квітня 2022 р.

Офіс Президента це клоака воров і пораженців.

 


Знайомтеся, емісар Путіна і Зеленського.
Вор Арахуія.
Власне, Зеленський зібрав навколо себе саме ворье та кремлівських крис. Арахуія один з них. Є "прібліженною особою" до Зеленського і діє за його дорученнями.
Ця потвора їздить по наших військових частинах і проводить серед командирів прокремлівську та антиукраїнську пропаганду. Закликає припинити супротив і підтримати капітуляцію, яку проштовхує його бос, Зеленський.
Наші доблесні воїни, женіть копняками цю тварину!
Воно ніхто для України. Воно здало московітам свою батьківщину, Абхазію, та втік звідти, а тепер те саме намагається зробити і в Україні.
Зараз розгортається масштабна кампанія з боку ОПи Зеленського по сдаче України.
Такий самий, як і Арахуія, пістабол, брехун та фармазонщик Арестович, договорився до того, що це не Залужний, а Зеленський командує армією. Що це Зеленський підбив 150 московітських літаків, що це особисто Зеленський сидить в усіх Байрактарах та підпалює танки орків, що це Зеленський вчить Залужного, як треба воювати.
Мабуть цій кремлівський бригаді з ОПи не вдається зламати Залужного і змусити його погодитися на капітуляцію. То вони вирішили діяти знизу, підбурювати офіцерів та командирів на зраду Україні та не підкорятися Головнокомандувачу Залужному.
Воїни Збройних Сил України, пане Головнокомандувач ЗСУ генерал Залужний, весь народ України з вами! Ми довіряємо тільки вам і ви ще жодного разу не зрадили нас і Україну!
Не слухайте пораженців та воров з ОПи Зеленського і продовжуйте нищити цю навалу орків та вбивць з Московії!
Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар