Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 11 червня 2011 р.

Юля. Мій погляд.

                Оце дивлюся я, що роблять з Юлією Тимошенко, і не дивуюся. За інши почуття не буду казати. А чому не дивуюся, та тому, що очикував на щось подібне. Зрозуміло було, що ця гнила, смердюча,  комуно-бандитська шушваль, буде саме так себе поводити. А робить це вона від люті, від тупої  заздрості, від того, що їм ціна тридцять сребреників, а її купити, вони не можуть і за мільярди. Тому, що вона розумніша за всіх них разом взятих. Тому що, будь-кого з них вона може розмазати по підлозі, і мокрого місця не залишити. Тому що, вона красуня, а їхні червоні пики, що заплили жиром, нагадують мавп'ячи зади.
                І тому вони поводять себе ось так -
   
                  Хто-небуть віддає собі звіт, що по всій цій зграї, судять про нас всіх? Вони ж зараз при владі. Начебто ми їх обрали. Відповідно, вони кращі за нас.Хто-небуть хоче бути схожим на них?

                  Так, не буду далі про цю погань. Я про інше хочу написати.

                  Добре, якби тільки ці гавкали, але і серед людей, також є бажаючи додати свій голос до цього хору. Це мене одразу вгоняє в ступор. В чому справа? В них очей нема? В них пам'яті нема? Чому, за рівнем ненависті до Тимошенко, вони наздоганяють оту сволоту?
                  Я намагався це з'ясувати, але все зводилося до одного, що вона крадійка. Коли запитуєш, а що вона вкрала, то чогось зрозумілого, виразного, мені ні разу не доводилося чути. Ну, і, що в неї в партії багато зрадників, і сама вона, погана патріотка. Що, начебто, весь час заважала Ющенку.

                  Отже, вимальовуються два напрямки фобій. Кримінальний, та політичний.

                  Одразу скажу, що Юля, не є для мене ідеалом українського політика. Як на мене, вона більше державний політик, ніж українській. То біш, в якій би державі вона не жила, вона буде цю державу захищати. Здебільшого тут, здається, спрацьовують ії амбіції. Тому що, історію, культуру, традиції українців, вона, м'яко кажучи, знає мало.
                  Когось рівного їй, я поки що не бачу. Мені можуть заперечити, що є один, не буду називати його прізвища, щоб не спровокувати сварок. Можливо, але не зараз. Такі, як Саакашвілі, не з'являються в кожній країні, як гриби. Йому, цьому політику, потрібно ще завоюювати собі авторітет. Пройти, як Юля, крізь вогонь, воду, та мідні труби. Тим паче, що  навколо нього багато туману, чуток, неоднозначності. Ми, думаю, пам'ятаємо супернационаліста з КУН, Івченка. Який полюбляв міняти мерседеси ледве не щомісяца. Це для нього виявилося головне. Не держава, і не нація.
                  І тому, я, поки що Юле вірю. Саме Юле, а не партії. У партії, ще попереду становлення. В цьому ми відрізняємося, на жаль, від європейськіх країн. Які вже пройшли цей шлях, і лідерськіх партій там нема. Точніше є, як виключення. Як атавізм. Їх вплив дуже малий, та тимчасовий.

                  Повернуся до тих двох напрямків. Кримінального та політичного. Звісно, я не фаховий дослідник. Не слідчий, і не політолог. Я, звичайний обиватель. І ось, з точки зору обивателя, без цифр, спробую викласти, що я бачу, і що стосовно того, що бачу, думаю.

                  Стосовно того, що Юля щось крала. Знов запитую, що вона вкрала? Може, хто-небуть тицьнути пальцем, і сказати, ось, оце вона вкрала? Або надати номери рахунків в іноземних банках? Реальні номери, а не зі стелі.
                  Те, що в неї є гроши, і вона може дозволити собі відпочити на дорогих курортах, так я хочу нагадати, що в політику вона прийшла з бізнесу. А як працює наш бізнес, в яких умовах, по яких правілах ( вірніше при їх відсутності), які наши суди, міліция, прокуратура, мабуть всі знають. Набагато більший бізнес робиться саме там.
                  Допускаю, що вона ухилялась від податків, допускаю, що давала хабарі. А скажить, хто з бізнесменів, та навіть зі звичайних підприємців, цього не робив? І це не їх провина. Це провина держави, що вона не створила цивілізованих умов для ведення бізнесу. Це провина чиновників.Це і наша провина, що ми обирали таких політиків, які приймали на роботу таких чиновників.
                  Так, Кучма в свій час знищив її головний бізнес. Але, я не думаю, що вона  настільки наївна, щоб не зберегти хоч якусь частину грошей. Та і деякий бізнес в неї залишився. Наскільки я знаю, їй підконтрольний АТБ, і ще щось. Даю майже 100%, що зараз, при цій владі, вони працюють прозоро, без будь-яких порушень. Інакше, самі розумієте, що би, з ними, вже було.
                  Потім, вона вже працювала тільки на державній службі. Так, підтверджую, зараз це клондайк для крадіїв. Але, скажить, як вона використала цей клондайк? Де її Межигір'я? Де її палаци в Криму? Пам'ятаю, колись журналісти їздили в Крим з метою знайти палаци Януковича та Тимошенко. Палац Януковича знайшли, а Юлін ні.
                  Так, що, поки я сам не побачу, що саме вона вкрала, то буду вважати подібні твердження, як "богословщину". Прошу не пов'язувати цей термін з Богом. Хіба що зі словом. З брудним словом.

                  Далі, політична складова. Щодо того, що Юля в усьому винна, що вона всіляко заважала Ющенку.
                  Давайте з самого початку. Буду намагатися стисло, думаю, що навіть якісь факти загублю.
                  2004 рік. Осінь. Вибори Президента. Юлія Тимошенко знімає свою кандидатуру на користь Ющенка. Вірніше, вона навіть і не балотувалася. Одразу почала працювати на його перемогу. Це тут вона йому заважала?
                  Отруєння Ющенка. Чи хрен його знає, що там було. Тим не менш, Ющенко в лікарні, і повністю позбавлений можливості вести виборчу кампанію. Юля все це бере на себе, і майже місяць, їзде по всій країні, замість Ющенка, агітуючи за Ющенка. Можливо вона тут йому заважала?
                 Ющенко Президент. Це тільки зараз я уявляю, яких душевних мук, та  з якими матюками, він призначив Юлю прем'єр-міністром. І в той же час, призначає Генпрокурором Піскуна. Ставленніка Януковича. Тим самим дезавуювавши своє головне гасло на виборах - "Бандитам - тюрми!" Тут Юля винна?
                 Мало того, Ющенко похерял і всі свої решта обіцянок. Ці, так звані, 10 кроків. Якщо щось з них виконувалося, так це робила Юля. Це так вона йому заважала?
                 Окрім того, Ющенко створює паралельний уряд в Раді Безпеки. Начолі з Порошенко.І почав потихеньку гадити Юле. Поки потихеньку. Через декілька років він буде це робити відкрити, неприховано, з ненавистю та люттю. Це Юля винна. так?
                  Порошенко попався на корупції. Ющенко звільняє його. І чомусь, з незрозумілих причин (враховуючи, що перед цим він казав, що Юлін уряд, найкращий уряд, який був в Україні), звільняє прем'єр-міністра Тимошенко. І тут Юля винна?
                  В той час, коли Юля повертала, по суті, вкрадену у держави Криворіжсталь, Ющенко провадив оборутку з Януковичем по Межигір'ю. Вивів її з підпорядкування ДУСі, передав в уряд, де в той час прем'єр-міністром вже був повністю підконтральний йому Ехануров, ну і далі відповідними махінаціями Межигір'я опинилося під Януковичем. Знов Юля винна?
                 Але перед тим, Ющенко, звільнивши Юлю, домовляється з Януковичем,  фракція ПРУ голосує за Еханурова. Яким боком тут Юля?
                 Меморандум з Януковичем. Проща за фальсифікацію виборів. Що там побиті люди, пробиті голови. Янукович, дружба, форевер!!! Звісно Юля винна.
                 Що вони до воборів там робили (Ющенко, Янукович, Ехануров), одному Богу відомо. Але 20 мільярдів від Криворіжсталі досі не можуть знайти. Втомився вже, Юля і тут винна?
                 Пікантна деталь. Як там кажуть, "дружина цезаря поза підозрами"? Катерина Ющенко, будучи главою благодійної організації, збирає кошти на будівництво "Лікарні майбутнього". Проводить телемарафон. Транслюють всі телеканали України, задіяни всі мобільні оператори, зібрано більше 200млн. грн. Обіцяє. що перший пацієнт потрапить туди вже у 2009році. По сей день, нема ні лікарні, ні грошей. Юля, так?
                 Вибори. Не буду зараз чипати Мороза, але у Ющенка була можливість розпустити парламент. Ні, він подає кандидатуру Януковича на пост прем'єр-міністра. Як сильно йому Юля завадила!!!!
                  Універсал. Юля відмовилася підписувати. Підписали Ющенко, Мороз, Симоненко, ну і Янукович. Як без кореша. Це також Юлін капкан?
                 Далі у Ющенка з Януковичем були взаємні розуміння та любов. Доки не виникла загроза його імпічменту. Тоді він знов побіг до Юлі, і вона його врятувала, довівши ситуацію до розпуску парламента. Юля погано зробила?
                 Дві фракції, БЮТ та Наша Україна, здобувають більшисть. Знов такі, в душевних муках, крізь зуби, Ющенко подає кандидатуру Тимошенко на прем'єр-міністра.З горем навпіл, вона була призначена.  Що було потім, на протязі існування цього уряду, заслуговує на окрему книгу. Такого паскудства, такої підступності, не відчував, мабуть, жоден прем'єр-міністр всіх країн світу, з боку власного Президента. Одна тільки кількість заветованих постанов уряду Ющенком, заслуговує на рекорд Гіннеса. Тут, також, без сумніву, Юля винна?
                 Ну, а далі, пішло-поїхало. Призначення Ющенком Богатирьової, ще до того, також ставленніка Януковича Медведька, роздача нагород потебенькам, фірташам, гульки з олігархами, в тому числі і з Ахметовим. Всього не перекажеш. Юля винна також.

                 Все, Ви втомилися, і я також. Хочу ще сказати свою думку стосовно газових угод, та домовленностей БЮТ та ПРУ, пам'ятаєте, ПРіБЮТ? Але вже в інший замітці.

                 Сухий залишок. Я не бачу на даний момент жодної людини, яка здатна зупинити Україну перед прірвої, окрім Юлії Тимошенко.

                 Дякую. 

21 коментар:

  1. Петре! Ти неперевершений!!! Дуже дякую за статтю, особливо за анімацію. Люба

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую і тут, Люба. Це не я, це вони дають матеріал. Я його тільки бачу, та зліпляю до купи.

    ВідповістиВидалити
  3. Супер. Гіфка взагалі неперевершена. З вашого дозволу я її в фейсбуку викладу.

    ВідповістиВидалити
  4. Стасюк Богдану.Будь ласка. Я і сам поставлю її. Чим більше вона розповсюдиться, тим краще.

    ВідповістиВидалити
  5. Дуже дякую за статтю, вона дуже лаконічна й завершена. Хоча питань ще дуже багато і їх треба вирішувати дуже швидко, бо час спливає, а ми усі стоїмо на місці й пардон, як у штані наклавши дивимось, а що далі буде?

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже важливо, що фракція БЮТ (20 із 450 депутатів всі інші 430 - за) не проголосували за політичну реформу.
    Яка сутьево зменшувала повноваження президента ВАЮ. Хіба так діють вороги? Шоб він здох, той що обманув
    довірившихся.

    ВідповістиВидалити
  7. Петро, дякую вам за вашу громадянську позицію. Сподіваюся, коли питання стане руба, нас, небайдужих, назбирається достатньо, щоб на час полишити свої справи і зламати цій сволоті хребта. Заради нас самих, наших дітей і майбутнього України. Ми можемо зробити це, я в це свято вірю.

    ВідповістиВидалити
  8. Дуже добра стаття.Особливо для тих хто не дружить з памяттю. Одне зауваження - Юля не має ніякого відношення до АТБ.З повагою.

    ВідповістиВидалити
  9. Я теряюсь в трамвайных беседах, в которых клянут братков, пришедших к власти, но при упоминании Юли взвиваются. Спасибо автору, теперь как-то легче будет аргументировать. А то понимать понимаешь, а связно высказать не можешь :)

    ВідповістиВидалити
  10. Стаття для зазомбованого Юльчиного електорату , не знаючого її фальшивої сутності.

    ВідповістиВидалити
  11. згідна, бо окрім емоційних запитань в автора немає фактів. Фактів, що він потребує щодо ЮВТ в інших. Виходить, як в тому анекдоті: усі дебіли, а я - Дартан"ян, тобто Юля - богиня, а інші - бандіти і сволота. Але життя набагато складніше, щоб робити такі висновки.

    ВідповістиВидалити
  12. А вас все глюче при слові ЮЛЬКА...Та буде вона президентом Украіни буде!!! І вам треба тікати з Украіни якнайшвидше !!!Інакше ми тебе знайдемо...

    ВідповістиВидалити
  13. Все правильно. Чудова стаття!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  14. Супер! Дуже сподобалася стаття!

    ВідповістиВидалити
  15. Статья не понравилась. Автор заряжен что-то хорошее писать про Юлю.Лично мне не надо доказывать,я от первого лица знаю, почём в кабмине времён Юли продавались должности (облуправления, облслужбы и т д. Знаю, на сколько увеличилась коррупция при Юле, сам взятки носил. Знаю расценки при Кучме, при Кравчуке, при Юле и сейчас. Так вот: дороже всего все услуги госчиновников были при Юле, и это имеет характер общеизвестности, не надо тут ничего доказывать. Я больше никогда в жизни и пальцем не пошевелю для помощи помаранчевым скотам.Они хуже донецких во сто крат, ибо убили во мне последние ростки веры в правду. Теперь голосую за Свободу.Страна тяжело больна,у страны на заднице есть опухоль, опасная для жизни, название той опухоли -Юля плюс ПР.Еёуже лечить примочками поздно, надо только резать. Без крови не выздоровеет моя Родина. А Юля просто тварь, как и Ющ и Янукович.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. С мозгами у тебя проблема! Что - то никто до сих пор не в этом не обвинил, не предоставил доказательства. Проверили всю её деятельность , а коррупции не нашли. Так , что оставь оскорбления для себя!

      Видалити
  16. Гарна стаття.факти зібрано неупереджено,аргументовановикладено.Стосовно "крадійки",особливо в умовах "трамвайної" дискусії,використовую аргумент:- "покажи вирок хоч по одній справі".опоненти з залишками розуму замовкають, а з рештою не сперечаюсь.Країну треба рятувати. З Богом!

    ВідповістиВидалити
  17. Тільки команда Тимошенко може спасти Украіну від прірви!

    ВідповістиВидалити
  18. Ти тварь Юліного нігтя не стоїш.Олігархи в кидають мільйони на обливання Юлії лайном .Ми при ній тільки і пожили людьми.Юлія одна за народ.проти зграї олігархів.А вас лічні омбіції давлять

    ВідповістиВидалити
  19. Стаття в основному правдива.Дійсно Юля Тимошенко розумний,далекоглядний,виважений політик та економіст,але зграя олігархів захищає " свій карман" і тому всіляко перешкоджає ЮВТ прийти до влади,а на простий люд їм начхати.І тому у вивирішальний м

    ВідповістиВидалити
  20. Дуже цікава розлога стаття і недолугі де які коментарі.В математиці це називається доказом від протилежного.А що до хабарів за посади,так це не значить,що Юлія Володимирівна особисто приймала у цьому участь
    Хтось писав,що виросли "ціни", звісно ризик був величезний!Пройдисвіти при владі були завжди,і зараз їх не менше. Дуже дякую Автору за своєчасну аналітику політичних подій в УКРАЇНІ !

    ВідповістиВидалити