Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 27 червня 2011 р.

Тупі "национал-патріоти", чи дуже розумні кремляді?

                      Так, за Юлю знов мова піде.І не тільки. Хочу більш уважно роздивитися одну тезу. Це відголосок президентських виборів. Але він досі лунає з вуст особливо заклопотаних, та особливо противсіхових.
                      Хочу сказати, що ця технологія, "противсіхі", виявилася дуже вдалою для здійснення маніпуляцій думками людей. Хоча дехто з противсіхів, чи то зрозумів, що він вляпався, чи то з інших міркувань (не буду вибудовувати свої здогадки та мудрувати), зараз мовчить, і не полива Юлю брудом. На відміну від більшості своїх коллег по цьому пункту в бюлетені. Там, серед цієї більшості, також різношерстна публіка. В кого непомірні амбіції, які не дозволяють йому визнати, що він вляпався, хтось ще досі щиро вірить в цю тезу, а хтось явний провокатор, але всі вони продовжують тупо та бездоказово талдичити в своїх коментах, що Юля така-сяка.
                      Таких горе-патриотів можна впізнати по їх коментах, в яких вони з люттю та ненавистю поливають Юлю брудом, та виявляють якусь неймовірну, іезуїтську радість щодо можливого ув'язнення Тимошенко. І коли їм кажеш, шо їхні думки та висловлювання цілком, літера до літери, співпадають з думками та бажаннями Януковича, то в них починається істеріка, образи у ваш бік, вони кричать, що ненавидять і Януковича, та з ризиком проломити свою грудну клитину, гупають по ній кулаком, стверджуючи, що вони супер-пупер националісти.
                     Доходить навіть до кумедного в їхніх висловлюванях. Але в своєму мегатитаничному запалі вони цього не помічають. Доводиться чути таке, що мовляв, якби Юля стала Президентом, вона так само переслідувала та знущалася над Януковичем, як він це робить по відношенню до неї. Вони не розуміють простого, нескладного підтексту того, що самі і кажуть. За їхнім твердженням виходить, що Янукович свята людина, що він не крав Межигір'я, не фальсифікував вибори, не розкрадав бюджет в свій час. І саджати його не потрібно. Таким чином, приховано, вони агітують за Януковича.
                     Все, приїхали! Не знаєш вже, чи сміятися, чи плакати.

                    Да, так яка ж це теза? Трішки історії. Всі пам'ятають 2004 рік, президентські вибори? Як тоді Медвепутіни відверто агітували за Януковича. Сосали з ним конфетки. Цілувалися з ним. Ну і сміло називали його проруськім кандидатом, мабуть думаючи, що це автоматично та беззаперечно робить його Президентом України. І справа хохлів (в них не вистачає ні IQ, ні належної кількості звивин, щоб зрозуміти різницю між хохлами, та українцями), тільки прийти на виборчи дільниці, та поставити за улюбленця Московії пташку в бюлетені. І пам'ятаєте, як вони обделалися з цим своїм шутом комунобандитського розливу. Тричі привітання і т.д. І в решті-решт не сталося так, як вони хотіли. Виявилося, що українців в Україні більше, ніж хохлів.
                     Відповідно, вони зробили висновки. І склали резюме для промоськовського кандидата. Поменьше кричати, що твій кандидат промоськовській, а робити наголос, що його опонент, це і є справжній промоськовській кандидат.
                     Мабуть, Ви пам'ятаєте що саме така стратегія і була обрана на цих президентськіх виборах. Була запущена в ЗМІ та сама теза, про яку я і кажу. А саме, те , що Юля та цей муділо в страусових черевиках, вони обидва промоськовські кандидати. То біш, нахвалюй свого опонента і отримаєш зворотній ефект. За нього не будуть голосувати. Звісно не всі, а якась кількість таки купиться.
                     А тепер подивимося, як голосує Україна. Трішки більше половини, це українці, і голосують за Україну. Решта, це хохли, москальські шовиністи ну і там ще каша, залякані бандюками, просто лохі та таке інше. Ну, всіх українців неможливо надурити, це Медвепутіни з'ясували для себе ще у 2004 році. А ось частину, можна примусити зневіритися у власному виборі. Щоб якась невеличка частина українців проголосувала за "проти всіх", або зовсім не прийшла на вибори, що також є "проти всіх", і грає на користь їхнього, справді промоськовського кандидата.
                     І саме ця качка, що Юля також промоськовській кандидат, вияивлася тим гачком, на який клюнула частина українців. Цією тезою Моськва діскредитувала її в очах деяких национал-патріотів. До неї, цієї тези, були ще деякі підпори. Наприклад, коли у Путіна запитали, з ким із прем'єрів України йому найбільш комфортно працювалося, він відповів, що з Юлією Тимошенко. Ви думаєте йому було важко це сказати? Я думаю, що ні. Згадайте його головний фах. Ця його рідна установа відома своїми провокаціями, наклепами, брехнею.
                    А ще, апологети противсіхства наводять приклад, що вона хіхікала, коли Путін щось сказав про Ющерка. І саме - "хіхікала". Це вони вже обговорюють її фізіологічні особливості. Це те саме, що обговорювати її сукні , прикраси, та заглядати під спідницю. Але, я на її місці не хіхікав, я би риготав. Кажуть, що не можна принижувати Президента власної країни, який би він не був. Це часом не того Президента, який дав команду міністру Обгризаному розіслати у всі країни паскудний пасквіль на власного прем'єр-міністра? Не того Президента, який поливав брудом прем'єр-міністра Тимошенко більше, ніж всі разом взяті януковичи, азарови, богословські та інша шелупень? Так, не можна принижувати. І не можна тому, що нема куди. Він вафля, воша, яка присмокталася до тіла України, і прикриваючися демагогічними, порожніми балачками про те, як він її любить, тим часом, разом зі своїми пріхлебателями, розкрадав все, що потрапляло під "руки, які не крали". А потрапляло не дуже багато. Та ж Юля заважала.
                    І я хочу запитати у цих "национал-патріотів", так ви що, справді тупі? Справді кремляді виявилися розумнішими за вас? Замість того, щоб подивитися передвиборчу програму кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко ви стали ретрансляторами кремлівсько-гебельсівської брехні. Це що, злоба до сильної жінки? Чи ви такі самі лохі, як ті, що голосували за черевикостраусоносця? Тільки лохі навпаки. А може ви звичайні провокатори? Ваша бурхлива радість щодо знущання Януковичем над Юлей вагомий доказ цьому

Немає коментарів:

Дописати коментар