Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 5 квітня 2022 р.

Державний ZЕрадник

 


Зеленський: Тримайте мене семеро, я хочу зустрітися з Путіним і підписати капітуляцію!!
Вже стало точно зрозуміло, що Путін і Зеленський, це споріднені души.
Подібне тягнеться до подібного.
У Путіна зараз в руках вся влада в Московії, так само і у Зеленського вся влада в Україні.
Путін міняє свою Конституцію для своїх цілей, і Зеленський робить те саме, вірніше не так, у Зеленського нема голосів, щоб її міняти, він просто тупо порушує її по всіх напрямках і робить все, що йому взбреде в голову, головне, на свій шкурний інтерес і на шкоду Україні та на користь Московії.
Путін знищив всі незалежні ЗМІ, там всі канали вже стали пропутінські, а Зеленський пішов ще далі, він знищив всі канали, хоча вони і так олігархічні і всі до нього лояльні, і створив один пропагандонський канал. Якщо подивитися цей канал, то там віщає вся погань, ворье, кремлівські криси, яких зібрав навколо себе Зеленський. Ну і йде скажена пропаганда їхнього боса, самого Зеленського.
Путін є злобним та мстивим, і Зеленський такий самий, ще в 2019 році він пообіцяв, що пам'ятає всіх, хто проти нього і з усіма розбереться.
Путін сидить в бункері і Зеленський там же. Навіть коли і не було цієї активної фази війни. Тільки відосиками кошмарить народ. А якщо і виходить з бункера, то з полком охорони, тут він перевершив і свого подельника Порошенка, того охороняла тільки рота.
Путін є диктатором і Зеленський ним намагається стати. Правда в засушеному вигляді, але ця мета гріє йому душу.
І багато ще ознак, що ця солодка парочка є метальними братами.
Хотів написати ще про "мирний", прости Господи, договір, який з впертістю барана проштовхує Зеленський, але не зможу, про це треба писати тільки нецензурною лексикою.
Єдине скажу, що, після перемоги України, вся ця возня, а тим більше, якщо відбудеться підписання, повинно стати одним з підстав притягнення Зеленського до кримінальної відповідальності зі звинуваченням у державній зраді. А підстав буде багато. Не тільки в державній зраді, а і в мегакорупції.

Немає коментарів:

Дописати коментар