Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 8 квітня 2022 р.

Відкладена війна

Поправте мене, якщо я помиляюся.
Я жодного разу не чув, щоб зеленський говорив про перемогу.
Навіть не про нашу, українців(хто ми для нього), перемогу, а про свою перемогу, як геніяльного та найвеличнішого полководця.
Від Залужного я це постійно чую, від Юлії Тимошенко, але не від Зеленського.
Зеленський же постійно втирає нам про "війну, яку треба закінчити". Іноді ще і про "мир". Той самий, який привіз Чемберлен.
Але якщо йти за логікою, то тоді треба розуміти, що, якщо зеленський хоче зупинити війну, то виходить він її і почав. Ну, хоч би в кооперації з Путіним.
При чому, коли він каже. що повинен бути мир, то він не кажа, а який мир. Мир може бути у двох випадках, у випадку нашої, українців, перемоги або у випадку його Зеленського, капітуляції. Іншими словами, другий варіант, це гнилий договорняк. Таки договорняки зеленський постійно робив на протязі всіх трьох років. Тоді це не мир, тоді це відкладена війна. При чому на користь Путіну. Зеленський хоче, щоб Путін очухався, відновив і підняв якість армії, озброїв її сучасною зброєю і тоді вже знов напав би на Україну з новими силами.
На це вказує багато фактів і факторів.
Божевільні переговори, які веде взагалі ліва для України людина, Арахамія. Який отримав то громадянство України тільки 5 років тому. З рук подельника зеленського, Пеці Порошенка. І працював на Порошенко, вірніше крав разом з ним. Тепер працює на зеленського і також продовжує красти. Здається він смотрящий за табачним ринком. Ці переговори не можна назвати переговорами в класичному розумінні. Там ніхто не переговорюється, там йде мова про те, як би так зеленському капітулювати, щоб це можна було втюхати українцям як не перемогу, то хоч би як "зупинку війни" та "мир", а Путіну "зберегти ліцо", щоб це збереження не виглядало в очах його орків також капітуляцією.
Потім цензура, щоб нічого не просочилося про ці терки між Путіним і зеленським. Ну так все, тут також все зачищено. Всі канали закриті, віщає тільки один пропагандонський канал зеленського, де його облизують з голови до ніг, і де все його кремлівське оточення, починаючи від агента ФСБ Козиря(Єрмака) до журнашлюшек Мосійчук та Лещенка, розповідають нам, що все йде по плану(чиєму не кажуть, мабуть Путіна), і скоро буде кінець. Кому кінець, також не кажуть, мабуть Україні.
Ну і вишенька на торті. В підтвердження "зупинки війни" та "миру", сьогодні тарган Путіна, Піськов, сказав, що ось-ось буде підписаний договір з Україною. Який договір, той що зліпав вор Арахамія і радісно підтримав зеленський?
Знов таки, я логічно викладаю свої думки?
А якщо логічно, то хто тоді зеленський? Колаборант? Державний зрадник? Чи просто зіц-президент, обов'язок якого читати папірці, які йому готує кодла феесбешників начолі з Єрмаком, Татаровим та рештою, там всі кремлівські криси. Ну він і читає.
Українці, вам не здається, що нас знов хочуть впхнути в цей 300-річний московітський морок, знов влаштувати нам черговий етап геноциду, щоб остаточно знищити те, що вже почало відроджуватися у нашої нації, - гідність, дух, волелюбність, самоідентичність та усвідомлення, що московітські орки ніякі нам не брати, а споконвічні, смертельні вороги.

Немає коментарів:

Дописати коментар