Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 12 квітня 2022 р.

Піар Зеленського на Медведчуку.

 


Оо, зараз нам цілий трилер будуть втюхівати - як героїчне СБУ ловило Мертвечука в самому Кремлі...)))
Ніхто його не ловив, він сам прийшов...
Путін Суркова вже пристроїв на нари, а Мертвечук якраз той, хто крав бабло, яке Путін давав Суркову, а той Мертвечуку, на створення могутньої п'ятої колони в Україні.
П'ята колона то є, але вона існувала незалежно від Суркова-Мертвечука, які тільки те і робили, що крали гроші.
То ж, якщо Сурков вже сидить, то і Мертвечук там би опинився. А з путінських підвалів для нього вихід тільки один - вперед ногами.
Тому, краще повернутися в Україну, здати всіх і вся(Пеці Порошенку привіт!), і таким чином виторгувати собі яку-ніяку, мінімальну індульгенцію. Років п'ять отримає і на свободу з чистою совістю.
Звісно, спочатку він все утряс по телефону з єрмаками-татаровими-зеленськими, відстегнув їм лантух баксів і приїхав.
А СБУ може тільки бізнес кошмарити та до таких, як я, пенсіонерів, вламуватися в квартири і погрожувати "маскі-шоу" з тюрмами.
І все звісно задля піару Зеленського, не випадково він перший почав хизуватися. В нього манія величі на цьому ґрунті, тільки він спроможний ловити злодіїв, більше ніхто....вже був впіймав вбивць Шеремета....і обісрався...))). Тепер друга спроба, пропіаритися на Мертвечуку.

p.s. Ааааааа...з Порошенка зняли заборону на виїзд за кордон! Ось - З Порошенка зняли заборону на виїзд за кордон
А що я написав в посту?! ))) Завтра Пеця помаше нам ручкою з якої-небудь Андалусії чи Ашкелону.
Виходить Зеленський сторгувався і з Медведчуком і з Порошенко. З Медведчуком, щоб той приїхав, а з Порошенко. щоб той поїхав. Там лантух баксів і там лантух баксів. Прибуткова це справа, бути Слугою олігархів і грати роль президента...)))

Немає коментарів:

Дописати коментар