Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 29 березня 2022 р.

Переговори...блять...((

 


Зеленський, з наполегливістю, більшою за упиря Путіна, намагається віддати Крим і окуповані території Донецької та Луганської областей, в Московію.
Для заспокоєння українців, заспокоєння рідних загиблих цивільних, рідних воїнів, щоб вони не бухтіли і не зробили щось з такими переговорниками, кидає українцям брехливе та лицемірне пояснення - Статус Криму буде обговорюватися 15 років! 15 років!!!! Іншими словами, Крим, на лагідне прохання пітора Путіна, Зеленський віддає Московії назавжди.
По ОДРЛО будуть постійно тривати переговори має царем Путіним і царем Зеленським. Це також означає, що ОДРЛО передається Московії назавжди.
Українці, воїни, які зараз захищають нашу країну, ви згідні що вас зраджує наша влада і плює на могили загиблих?
Йдемо далі.
НАТО.
Я за вступ України тільки в НАТО. Те, що зараз провідну країну НАТО, США, очолює елгебетешний Байден, який не здатний приймати рішення і по суті є політичним імпотентом, не означає, що НАТО неефективна організація.
Але Зеленський абіжений на НАТО, тому що, таку мегакорумповану державу, як Україна, і в який мегакорумпована влада, яку очолює Зеленський, НАТО не хоче приймати у свої ряди. Потрібна реформа декорупції, і тільки тоді Україна зможе приєднатися до НАТО.
Але Зеленському така реформа непотрібна, тому він взявся створювати який-то договір з якими-то країнами, які нададуть гарантії Україні. В тому числі, Зеленський хоче, щоб в числі гарантів була і Московія зі своїм ублюдком Путіним та його орками. І якщо відбудеться агресія на Україну з боку Московії, то на протязі трьох днів консультацій підписантів цього договору, в Україні буде закрито небо від літаків Московії, будуть введені в Україну війська цих держав, в тому числі і Московії, і вони будуть захищати Україну від Московії.
Вам не здається, що це схоже на діагноз сумашедшего?
Ну, і на чому наполягають Зеленський і Путін, Україна буде нейтральною. Тобто, Україна буде у военному союзі і одночасно буде нейтральною.
Це точно діагноз сумашедшего.
Ну і вішенка на торті.
Хоча, тут я можу помилятися. Але здається це логічно.
Якщо Україна підписує договір з божевільним вбивцею Путіним, то тоді все. Військова операція завершена. Ніхто нікому нічого не винен. Ніяких контрибуцій, ніяких репарації. Ні, може бути, але якщо тварина Путін погодиться. Думаю, він скоріше буде вимагати репарації від України, ніж сам буде платити. Впевнений, Зеленський погодиться на його вимогу.
То ж, готуйтеся, українці, будемо платити вбивці Путіну за те, що він вбивав українців, що бомбардував наші міста.
І знов те саме запитання - Українці, воїни, які зараз захищають нашу країну, ви згідні що вас зраджує наша влада і плює на могили загиблих?

Немає коментарів:

Дописати коментар