Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 28 березня 2022 р.

Інтерв'ю.

           



Да, здійснив над собою екзекуцію, подивився. Вибірково. Повністю дивитися і довго слухати цей "мелодійний" тембр, рівнозначно суїциду.

Так, Зеленський вже трішки наблатикався, почав говорити більш-менш складно, морфологію трішки підтягнув, можна хоч якось зрозуміти його речення. Тут мабуть далася взнаки практика 95-го Кварталу - запам'ятовувати слова та тексти. А в іншому, той самий поганенький актор(навіть гірший за Порошенка). Ніякої мови про фах політика тут нема. Навіть про фах юриста, диплом якого йому видав папа.
Ну, все як завжди, окрім побутових та таких яких неможливо не зачепити тем, як вбивства мирних жителів, бомбардування, знов та сама маніакальна мантра про зазирання в очі путіну, про особисту зустріч, про договір з ним, про "пагаваріть" та решта.
Головне було в кінці. Не в самому кінці але ближче до кінця.
Дослівно - "Вывести войска росийской федерации на компромисные территории, а это, все, что было до 24 числа, до нападения, пускай вернутся туда...и там попытаемся решить вопрос Донбаса...сложный вопрос Донбаса."
Які таки "компромісні" території? ДИРА, чи що? Компромісні між ким і ким? Я щось не пам'ятаю, щоб українці погодилися на такий ганебний компроміс. Мабуть Зеленський хотів сказати - окуповані території? Скоріше всього таки дефініції недосяжні для його розуміння. Нема питань, ми розуміємо, що він не політик і навіть не юрист.
А що, є питання Донбасу? Тим більше, складне. Припустимо для мене, нема такого питання. Це наша земля, там живуть мої родичі, і ніякого "питання Донбасу" для мене не існує.
Але давайте спробуємо розшифрувати цей паліатив, який видав Зеленський. Хоча ні, не "ми спробуємо", а як я його зрозумів. Не буду говорити від всіх.
Ось так я розумію.
"Зеленський каже путіну:
- Дядя Вова, Бог з ним, сі стертими вами з лиця землі, Маріуполем, Черніговом, Ірпенем, Бучею, з розбомбленими вами Харковом, Сумами, частиною Києва та решту міст, з тисячами вбитих вами українців, мирних жителів, жінок, породіль, дітей, Бог з цим усім. Ми все це забуваємо, ви тихо-мирно, відводити свої доблесні війська на компромісні між вами та Порошенко а тепер, також між вами і мною, території Донбасу, які були до 24 числа.
І потім ми з вами, зручно вмощуємося і починаємо думати, як вирішити це, надзвичайно складне питання Донбасу. Тільки Донбасу.
Ми можемо думати і рік і два і десять, скільки захочете. Але сидіти там на канапі і думати. За цей час ви зможете модернізувати свою армію, відновити, купити та створити нову, ефективну зброю, зможете підготувати професійних военних і вже тоді, легко і невимушено, пройти парадним маршем по всій Україні і на білому коні в'їхати в Київ.
Потім, як ми з вами все придумаємо і продумаємо, то, Я і Ви підписуємо договір, в якому буде прописано, як сильно Україна та українці люблять вас, Росію і росіян, як Україна відмовляється від української говірки, від своєї історії, культури, від церкви, як Україна позбавляється всієї своєї зброї, виключно до вил, сокир та складаних ножів, як відмовляється йти в НАТО і ЄС, але з радістю вступає в Таможений союз та ОДКБ. І звісно, жодних репарації та контрибуцій, ми за це забуваємо, тому що ми з вами браття.
І все, ми з вами герої-миротворці! Нас носять на руках два наших братніх народи! І буде мир, жвачка, дружба.
Ось така моя пропозиція, дядя Вова, - закінчив, задоволений собою, Зеленський."
Звісно, це моя інтерпретація, моя розшифровка того, що видав Зеленський вчора. І в мене нема сумнівів, що вона далека від справжніх намірів Зеленського.
А як ви, українки і українці, захисники України, розумієте Зеленського?
Так, як я, і категорично не погоджуєте на таку ганьбу, чи сприймаєте цей задум Зеленського?
Ну, питання, а чому Зеленський дав інтерв'ю московітам, які також, тим чи іншим чином, винні в тому жаху, що зараз відбувається в Україні, а не нашим журналістам, я тут не піднімаю. Воно риторичне...(((
p.s. Ще одну деталь забув. Референдум, який збирається проводити Зеленський. Те, що він буде неконституційним. він взагалі не сказав, під час війни, ніяких референдумів проводити не можна. Але і на запитання, що буде. якщо українці не погодяться з цими його задумами, він так і не відповів. Мабуть вже заздалегідь вирішено, що він буде сфальшований.

Джерело - Інтерв'ю

Немає коментарів:

Дописати коментар