Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 26 березня 2017 р.

VIP-ведучі проти Тимошенко


        Маю надію, ні в кого нема зайвих ілюзій щодо нашіх телеканалів? 
        Жоден з них не є проукраїнський. Жоден! І продержавницьких нема. І розважальних. І спортивних, бо в нас українського спорту майже нема. Якійсь огризок мордорського спорту. Так звані "українські" спортсмени навіть державною мовою не володіють.
        Ну і так по всіх напрямках. Ні щодо української культури, мистецтва, освітницьких каналів, нічого нема. Все якесь покручене, спотворено, деградоване.
        Так само, і так звані "інформаційні" канали. Саме завдяки цим інформаційним каналам, телевізор в Україні. як і в Рашке, називають зомбоящиком.
        Задачі у цих каналів дві. Перша, це вибори. Оскільки всіма каналами у нас володіють не УКРАЇНСЬКІ бізнесмени, не держава, не громадяни України, а олігархічна кліка, то і цю свою власність вони використовують виключно для оболванювання та зомбування виборців. Друга задача, це в перервах між виборами, віщати. яка класна у нас влада, як вона піклується про народ, як вона приведе нас або в щасливе майбутнє, або в квітучу Європу з безвізами та е-деларуваннями.
        Відповідно, і журналістів та телеведучих у нас нема. Справжніх. Професійних, відповідальних, талановитих, УКРАЇНСЬКИХ.
        Якщо і є, то раз-два, і все. Я поки знаю тільки раз, це Orlovskaya Svetlana Особливих косяків, я в неї поки не бачу. Професійно веде ефіри, не купується на провокації, не дає пересмикувати, намагається, наскільки це можливо з нашими, відмороженними політика, не давати їм брехати. Бажаю Світлані не зламатися, та не потрапити на гачок Мамони.
        Ну а решта. це все продажні журнашлюшки, які живуть за рахунок джинси, підтасовок, перекручувань, поливання брудом конкурента їхнього замовника. І гарно живуть! Подивіться, як ліхо влаштували свої бідне журналістське життя Серя Кончита, Муська Найем, Швітлана Заліщук. Вже нас представляють в парламенті! Хай Бог милує...((((
        Але, вже і цього сонму куплених, проданих, перепроданих журнашлюшних слуг олігархів не вистачає, щоб вішати локшину на вуха затурканому глобальноє брехнею населенню України.
        Пеця Порошенко вже погнав копняками і своїх шавок, третесортних політиків світити своїми пиками в телеку та проклинати перш за все, головного свого ворога, Юлію Тимошенко. Вся ця офшорно-липецька камарілья не може впоратися з однією, маленькою жінкою. У якої нема а ні телеканалів, а ні якоїсь ваги в Раді(всього 20 депутатів), Але за нею стоїть народ, якій вже нарешті починає приходити до тями, і розуміти хто є хто, і що, як козу водять по колу, розповідаючи яка негідниця Тимошенко, що вона фсеукрала, що вона на підборах, що це вона, а не вся ця падлюча комуно-олігархічна зграя, 25 років знаходиться у владі, і ось бачите, до чого це призвело....вопчим і Рошен в Рашке, це ії властінсть, і металургійні заводи вона вкрала, і війну розпочала...все, все...все вона.
        А народ перестав вірити!
        І довелося Пеці Порошенку спускати з ланцюга різну срань, у якої язик без кісток, які готові молоти без передиху будь-яку маячну та несінитниці про Тимошенко, або тільки в їхні кішені капало побільше.
        Адже не дарма Пеця Порошенко надав незаконно наше громадянство полоумному заробітчанину Міхе Саакашвілі і врятував його від тюрми?! Ні. Фас на Тимошенко! На тобі передачу, можеш хаяти і мене, мені вже все по барабану, але головне, це Тимошенко. Її вали.
        Вихованка Мертвечука, прокурена алкоголічка, бидлота Савченко, також стала у нагоді. Їй також передачку оформили. Ще не бачили? Там також один сценарій. Все навколо Тимошенко крутится. Таке несе, таке несе, що вже навіть і вата не вірить та плюється.
        Ну а як же без ЛЯшки. Ця професійна гидота вже скоро перевершить брехнею свого патрона, Пецю Порошенка. А стосовно Тимошенко вже всі гальма втратив. Що і треба Порошенку. На тобі передачку!
        І Ганьку Хервам Пеця витягнув з шухляди, струснув пил і зробив телеведучою. Хай кури посміються...)))
        І Жолудь туди же. Також ворюга конкретний. І на язик спритний. Там своя музика. І також Тимошенко заважає. Поки обережно зачипає її. Все ж таки, Тимошенко це рейтинг, канал треба розкручувати. Але почекайте, ось будуть вибори. подивитеся, як він заспіває.
        Таралік-пітарасік. Це універсальний кондом. На всіх каналах. Поки передачку не отримав, але я впевнений, що вже тренується інтонувати та мімікою грати.
        В засідці ще Гнус, Срайк, Березовець, Тетяна Чорновол, Бурбак, Тетерук, Мосійчук, Лозовий, Барна, тіж Муська з Серею, Портніков вже при ділі, працює в поті обличчя. І багато ще. Лавка запасних велика. 
        А Юлії Тимошенко не можна і двох хвилин перебувати в ефірі. Чули який гавкіт був, коли вона на ІНТЕРІ два слова сказала? Отож бо...
        А дерьмо лізе і лізе, лізе і лізе....
        Ну хай лізе. Хоч буде видно кого треба дустом та хлоркою потравити і дезінфекцію зробити.)))

Немає коментарів:

Дописати коментар