Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 28 березня 2017 р.

Все для ворога. Все для капітуляції.



        "Корабель оснащений зенітним ракетним комплексом середнього радіусу дії C-300 «Форт», що являє собою морський варіант сухопутної системи С-300. Крім того, на борту встановлені 16 пускових установок для протикорабельних ракет «Вулкан», 3 батареї шестиствольних 30-мм гармат АК-630 з ПУС «Вимпел», 2 п'ятитрубні торпедні апарати, 130-мм артилерійські системи головного калібру та багато іншого. Для розвідки і коригування вогню є гелікоптер."


            Я вірно зрозумів, не купують крейсер, а продають?
            Якщо навіть дилетантським оком спробувати оцінити воєнну обстановку, то загроза з моря для України вкрай небезпечна. А морські кордони абсолютно незахищені. Мотлох, який дісталося від совка, навіть кораблями назвати не можна. Іржаві. діряві калоші.
            Ні, і цей крейсер також застарів і у військову плані, стосовно озброєння, і в технологічному, двигуни там, станції спостереження та решта.
            Але, по-перше. коли його добудують, він буде новий, по-друге, ніщо не заважає модернізувати його, і по-трете, нема про що і говорити, скільки грошей треба, стільки і треба виділяти на його добудову. Добудову в прискореному темпі, в шалено прискореному темпі.
           А так, продавши його за копійки, як металобрухт, ми виглядатимемо на весь світ, як ідіоти. Ми всі. Кожен з нас. Я вже не кажу, що і ці копійки розкрадуть.
           Хоча, про що мова. На Банковій сидить кремлівська паскуда Порошенко.
           Це буде ще один пункт під вироком трибуналу для його розстрілу....((((

Немає коментарів:

Дописати коментар