Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 11 березня 2017 р.

Комедь.

       


           В свій час, народ Грузії, на виборах, дав під сраку пану Сракашвілі. Внаслідок чого, він втратив ричаги, і разом зі своєю бойовою командою сакварелідзей, деканоїдзей, згуладзей, задерши штані та спідниці, дриманули зі своєї батьківщини.
          Шота їх там сильно налякало, шо вони одночасно, виблискуючи п'ятами, цілим полком зробили евакуацію зі своєї країни.
          Деякий час микалися по світу, Міха підвізався лекціями в американському університеті(мої співчуття студентам), решта нахрен нікому не були потрібні.
          Потім побачили, що в Україні стає дуже мутно, зібрали манатки і швиденько матеріалізувалися у нас. На цю бригаду гоп-стоп рехформаторів впало око царя Порошенка. Він їх обласкал, приголубив, одягнув, дав хлібні посади. Але, оскільки вони були царями в своїй країні і не звикли ділитися, то почали крисятнічати, не відсилати царю Порошенку його долю.
          Внаслідок такої їхньої політики, весь цей загін заробітчан разонравілся царю Порошенку, він їх звільнив та посадив на їхні місця правильних воров.
          І ось читаю.Вибачте, даю в оригіналі, вони нашою мовою не володіють.
          "Сакварелидзе обратился к Луценко: Неужели кто-то наивно полагает, что нас можно напугать таким образом? Или что это остановит Саакашвили?"
          Етаво...таво...вибачте...а який наївний образ налякав вас в Грузії, що ви, начолі з Сцакашвілі, дриснули звідти, як зайці?
          У нас всі ходи записані. Історичні парадигми не горять.
          Хоча, погоджуюся, образ Луценка їх не налякає. Не той це образ, не та хформа. Тут вони дійсно можуть бути спокійні.
          А ось коли образ Порошенка поміняється, наприклад, на образ Юлії Тимошенко, то мені дуже цікаво, чи встигнуть в них взяти інтерв'ю перед тим, як їх здує з України так. як здуло з Грузії. Непереляканих.
          Комедь, тай годі...)))

Немає коментарів:

Дописати коментар