Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 4 березня 2017 р.

Редут "Соловейко"


          Здається Пеця Порошенко зі своїм Мінстецем остаточно і безповоротно двинулися мізками. Це сталося внаслідок глибокої психічної травми, отриманої від блокади цинічними бандерівцями тісного та надзвичайно продуктивного міжнародного співробітництва між ДИРИ і Рошен.
          Блокада відбувається на редутах, яким ветерани війни надали різні назви. 
          Один з цих редутів має назву "Соловейко"
          Здавалося б, що тут такого? Ну гарний птах, співає трелями. Але тільки не для Пеці. Пеця міркує глобально, охоплює всі історичні парадигми, які відбувалися з часів народження Землі і по сьогодні. Людина-глиба!
          І ось ця глиба розгадала підступність блокадників і надала світу неспростовні факти їхнього тайного пляну по розхтитування човна.
          Виявляється, "соловейко", в перекладі на німецьку, це "nachtigall"(Нахтігаль).
          А-а-а-а...попалися... щас я вас сковирну! - радісно закричав Пеця Порошенко.
          Тепер всі, хто блокує дружне співробітництво ДИРИ і Рошен, вже не агенти Кремля, тепер вони агенти Гітлера(мир праху його).
          Тому що "Nachtigall", це назва українського батальйону під час другої світової війни. А це означає, що дух Гітлера вселився в українців і вони замислили захопити Україну.
          Але Пеця Порошенко зорко дивиться в корінь і його такими зигзагами не проведеш. Тепер він буде ковиряти блокаду з ще більшим ентузіазмом. Щоб врятувати Україну від українців.
          Да, іпанутість, вона може бути непомітною деякий час, але в решті-решт вилізе і презентує суспільству свою чергову жертву. В нашому випадку, Пецю Порошенка.
          Я можу допомогти Пеці в його святій справі виявлення агентів різних мастей, які ховаються від нього прямо в нього під носом.
          У нас є такі спецпідрозділи, як "Корд", "Сокол", "Титан" і ще якісь там спеціальні команди. А спецпідрозділ німецькою мовою, це "sonderkommando". А зондеркоманди під час війни, це ще гірше, ніж батальйон Nachtigall. Тому всі ці "корди" та "соколи" треба терміново ловити сіткою, як агентів Гітлера.
          Більше того, німецьке "Heil!"(Хайль!) має багато значень, серед яких "ура!", "удачі!", "шастя!" і (який жах!), - "слава!".
          Тож тепер якщо хтось вигукне "Слава Україні!", то його треба негайно викривати як агента ворогів України та її мудрого Головнокомандувача Пеці Порошенка.
          Я вже мовчу про "Слава Порошенку" (Heil Porochenko!). Це може кричати сам Гітлер.
Пеця, скажи чесно, ти з народження був таки довпойопом, чи епнувся тільки тоді, коли, не сіло, не впало, став Президентом і почав красти настільки шалені та величезні гроші, що вони призвели до помутніння твого куриного мізку?

Немає коментарів:

Дописати коментар