Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 8 березня 2017 р.

Занімательно-політично ідіотична бувальщина

          Піднявся я, надись, за хмари, на Лаврську колокольню.
          За повітрям. Захотілося свіжого, натурального повітря. Шоб так, на всі груди зробити вдих, і не жаліти про це. Тому що там, на Землі, це зробити стало вкрай важко. Спертість атмосфери, запахи від різних об'єктів дуже сильно заважають дихати з приємним задоволенням.
          Ні, я не хочу сказати, що там, внизу, жити неможливо. Від мене також запахи є, які вносять вклад в загальну спертость.  Але ця спертість правільная, і ніхто не подає позови проти бліжайшего за те, що він псує повітря. Так вже історично склалося, все відбувалося м'якими біологічними рухами, щоб населення Землі могло адаптуватися. Воно адаптувалося і  ніхто з цього приводу масово не ропщет.
          Тут справа в іншому.
          Раптом відбувся різкий, опасний для человечьего організма рух. Несподівано в повітрі з'явився якійсь новий, окремий самостійний  запах. Я би сказав, вонізм жуткий. І як не дивно, з шоколадним присмаком. Цей вонізм  гірший ніж запах смаженого оселедця, не в обіду корейцям сказано. І наносіт організму дуже неприємні ушкодження.
          Авторитетні науковці взялися з'ясувати що ж це таке і звідки. Вони дослідили спектр вонізму, вирахували його траєкторію, і прийшли до висновку, що це дійсно, шоколад. Тільки гниючий шоколад. Це прям таки якась аномалія. Ніде в світі шоколад не гниє, а у нас почав гнити. І очаг цього гноїння знаходиться на вулиці Баковій. Науковці кажуть, що цей очаг можна ліквідувати. Є дуже дієві засоби. Але для цього треба, щоб прийшов смажений півень та клюнув ліквідаторів в зад. Ну поки що не прийшов. Чекаємо.
         Ну, а поки півня нема, я вирішив зробити профілактику круговороту здоров'я в своєму організмі і здерся на Лаврську колокольню. Як я і казав вище, за ковтком повітря, чистого від цього шоколадного сморіду. Він туди не дістає. По низам стелиться.
          А тут вже починається інша історія. Занімательно-політично ідіотична.
          Коли я студова глянув вниз, то побачив там махоньких-махоньких людей. Які образовивали там суету. Одна група дуже моторних чоловіків бігали з ношами від одного будинку до іншого. На ношах лежав якійсь предмет, прикритий картатою ковдрою. Друга група, не менш моторних, але вже впереміш з жінками, бігала за першою групою. Третя група стояла тихенько обабіч і тримала плакати, які вимагали комусь свободу.
          Мене здивувала така несподівана активність  на тлі загального сонлівого стану суспільства, який викликаний саме цим шоколадним смородом. І поки мої легені самостійно і автоматично робили вдихи озону з озонового шару та видихи в нього вуглецю, я звернувся за допомогою до своїх таємних джерел таємної інформації.
          Виявляється, що перша група, це когорта інфарктних рятівників, які складалися з адвокатів та безпосередньо ескулапів. Ця когорта намагалася вирвати з лап смерті те, що лежало під ковдрою на ношах. А там лежало український патріот Роман огли Насіров. На моє запитання, чому воно там лежало, моє джерело сказало, що на нього напало НАБУ, і що перед тим, як він вріже дуба, його хочуть посадити в тюрму для перевиховання. Тому що він вкрав дуже багато мільярдів для свого шефа Порошенка, якій спеціяльно для цього і назначив його начальником всіх фіскальних потоків. НАБУ, яке напало на українського патріота огли Насірова. також призначив Порошенко, щоб воно спочатку захищало українського патріота огли Насірова, а коли Порошенко впізнає в ньому вора, якій краде для нього гроші, то терміново посадило огли Насірова в каталажку.
          Ага, ну так дещо в тумані, але більш-менш зрозуміло.
          Тепер друга група. А там відбувалися якісь дивовижні процеси. Частина групи кучкувалася навколо якогось бойкого танцюриста, який плясав народну українську лезгінку, кричав козацьке "Асса! Асса! Асса!" і між "ассами" постійно доносив інформацію, що він терпіт матеріальні неудобства, причина яких знаходиться у відсутності в нього необхідної великої кількості грошей. Другий, не менш активний товариш, з якого постійно злітала українська народна чалма під якою яскравим променем виблискувала лисина, закликав всіх бігти за ним і рубати корінь інститута політичної криши. Всі свої гасла вони оголошували чистою українською руською язикою.
          Ну, моє таємне джерело розповіло і про цю групу. Той, що українська народна лезгінка і без грошей, це друг Порошенка, український патріот Міхеіл Саакашвілі. Його пересталі любіть на його батьківщині, в Грузії, де він був грузінським патріотом, і він попросив свого друга Порошенка, щоб той незаконно дав йому громадянство, за що він буде хвалити Порошенка і виполнять, за малую толіку фінансових средств, будь-які його доручення. Ось він і виполняє. Другий, той, що народна українська чалма, це також карбонарій Порошенка, український патріот Мустафа Найем. Його Порошенко назначив депутатом та членом БПП. Український патріот Мустафа Найем відомий і як автор геніяльної історичної парадигми "Порошенко, не олігарх". Внаслідок якої любов між українським патріотом Мустафою Найемом та, до речі, також українським патріотом, Порошенко, вспихнула новим, яскравим костром, і досі горить вдень і вночі. Ось ці дві групи складалися в одну, яка бігала за першою групою, і виконувала свою, незалежну від першої групи, функцію. В чому полягала ця функція, навіть моє таємне джерело не змогло узнати.
          Ну, і третя, тиха група. Це була делегація від БПП, в якій перебуває і український патріот огли Насіров, і український патріот Мустафа Найем і за яку агітує український патріот Міхеіл Саакашвілі, ні за ким не бігала, а просто доносила з плакатів на яких була начертана вимога, щоб українському патріоту огли Насірову негайно видали свободу. Вони були спокійні і непокобеліми. Мабуть щось знали.
          Я, ще деякій час з відчуттям глубокого інтереса та одночасно приймаючи оздоровчу дихальну ванну,  поспостерігав за цією шарпаниною, що відбувалася внизу, і потім спустився в той же ніз та пішов додому їсти котлету.
          Потім, краем вуха я чув, що суддя, якого призначив український патріот Порошенко, зжалився над українським патріотом Романом огли Насіровим і призначив йому відступного у вигляді мінімальної, відносно того, що він вкрав для Порошенка, суми в 100 млн гривень, видав йому легкос'ємний ножной браслет та відпустив на всі чотири сторони планети Земля.
          Ну, а шоколадний, вонючий сморід, яки дме з очага на вулиці Банковій, так ще поки і не ліквідовано.
          Зачем же? Ето ж ведь очень і очень. Да! Но нет! Дозвольте закуріть?
         
         
          

Немає коментарів:

Дописати коментар