Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 27 грудня 2017 р.

Не жив, не був, Пеця Порошенко.

         

          Товариство, а ви не помітили, що весь світ приступив к умертвленію Порошенка? А?
          Не, ну звісно не до фізичного, до політичного умертвленія.  Він ще повинен полежати в суді, загорнутий в картату ковдру, потім посидіти до смерті в тюрмі, але зараз умертвляти фізично  його не треба. Він повинен все розказати, всіх здати і все віддати.
          Да, так світ приступив до умертвіння Пеці. Навіть гагаузи, які абсолютно не при делах, і ті підключилися до цієї святої справи.
          Я вже не кажу про Штати, Англію, ЄС, Норвегію, дааа, Норвегія також. Вопчим всі цивілізовані країни. І деякі нецівілізовані також. Ну, окрім Рашкі. Мало того, що Рашка нецивілізована країна, так вона Пецю Порошенка просто пестить та плекає. Іноді, для дела, побурчить щось, про снігурів чи про розіп'ятих немовлят, але в цілому тренд задушевний. Хан Путькін час від часу нахвалює Пецю. Каже, от який молодець Пеця, податки в наш Бюджет справно платить, інвестує в нашу економіку, ми натішитися його шоколадним персоналіем не можемо.
          Ну а весь світ йде в зворотному напрямку. Світ бачить, що Пеця Порошенко є сильним та могутнім  крадієм, корупціонером і клептократом. Що він краде не тільки у нас, громадян України, які є головними в Україні, а і у цього ж світу. Краде безбожно. Не маючи а ні міри, а ні совісті. Я вже мовчу, що він є кремлівською шматою, що повинно обурювати в першу чергу нас, українців.
          І хоч зараз цивілізований світ є світом толерастів, але навіть такий світ не витримав такого нечуваного нахабства з боку якогось офшорно-карамельного гавна, і відпустив політичну сокіру на політичній гільйотині, на шию Пеці Порошенка.
          Але не ми. Ті, кого Пеця грабує та вбиває. Що досить дивно.
          Ну добре, у нас війна, ми дуже обережні бо "путіннападе". Але вже ж почалася світова двіжуха по закопуванню Пеці. Може і нам вже час приєднатися? Може і нам треба прокинутися, взяти лопату, та кинути в політичну могилу Пеці два-три куба своїх пропозицій щодо діяльності та подальшого перебування на чолі України цього жирного храбака?
          І мочити його, поки він остаточно не стане політичним трупом. Без жодного жалю. Не дай Боже не доб'ємо, він знов може ожити.
          Тут не підходить "не бий лежачого". Бий! З усієї дурі! Поки від цієї погані не залишиться політична калюжа лайна. Він ще не впав. То підштовхнемо його! З розгону, копняком!
          Знов таки, не фізично. Словом. Тут в нагоді стає те, що він вважає себе продвинутим мережевим користувачем. Ну ось хай і читає. Пишіть все, що про нього думаєте. Пишіть про всі його злочини, про все те ворье. яке пасеться навколо нього. Починаючи з Гройсі, Яценюка, Луценка, Парубія, закінчуючи  підгодовуваемимі, затіхаренними пісакамі.
           Не зупиняйте себе в епітетах, він їх заробив. Будь-які нещадні епітети не здатні відобразити в повній мірі те, що представляє собою цей упиряка. Якщо ми не знищимо його політично, то він знищить нас фізично. І це не риторика і не метафора, Пеця Порошенко весь час те і робить, що вбиває та доводить до смерті всіх  українців по черзі.
          Ніякого жалю. Ґамсельте його всім, що потрапить під руку. Руками, ногами, головою, стулом, дровинякою, всім. Беззупинно, без передиху, скільки є сил. Це битва за наше життя, за наше майбутнє, за нашу країну. Його життя не вартує і глиста, що живе в його задньому проході.
          Політичного, політичного життя. Да і його громадське та суспільне життя не вартує лепешки корови. Йому би в самий раз народитися солітером, тоді все його життя мало би сенс. Єдине, що зараз, фізично, він нам ще потрібен живий та неушкоджений.
          Тому, пишіть. Пишіть все, що думаєте про нього. І неважливо чи є у вас хист дописувача, чи нема. Я також не Вольтер і не Шекспір, але ось шкрябаю, що в голові формується і не звертаю уваги на коряву стилістику, на недолугу морфологію, на синтаксичні помилки, по барабану. Головне, роблю, що можу.
          А Пеця хай читає. Хай в нього дах рве від того, що читає. Хай його мосх вибухає від щирих побажань українців. Хай його психіка відчуває всю лють нашої аури, наших телепатичних посилів.
          І не думайте, що це не дії. Діє! Ще й як! Кожен з вас, своїм постом може вбити останній цвях в політичну труну Порошенка. І взагалі, згадайте "ефект метелика". Будь-яка людина, та навіть і не людина, той же метелик, може змінити Всесвіт. Не кажучи вже про те, що нам точно по силах, - це відправити цього чмошника, цю рвань, цього рагуля, це бидло шоколадно-офшорне з погонялом "Пеця Порошенко", на смітник історії не тільки України, а і всього світу.
          Ще раз, товариство, приєднуймося до процесу політичного умертвіння Пеці Порошенка!

Немає коментарів:

Дописати коментар