Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 1 грудня 2017 р.

Криси.



Справедливості потребують всі. І громадянське суспільство і кримінальний світ. Всі прагнуть однакових правил і однакового дотримання та застосування цих правил. До будь-кого. Чи то до першої особи в державі. чи то до Пахана на зоні.
Побудова цього механізму майже однакова, що там, що там. Тільки в кримінальному світі процедура розслідування, прийняття вироків, а особливо їх виконання, набагато жорсткіше. Хоча це не означає, що вони несправедливі. Можливо, набагато більш справедливіші, ніж зараз у нас, в Україні, в так званій "правовій державі".
В кримінальному світі ці правила мають назву - "понятія". В громадянському суспільстві це закони. На відміну від держави України, в кримінальному світі жорстко дотримуються понятій. Там покарання неминуче. Цю ідеологему часто використовує наша влада. Але з їхніх вуст, це звучить, як наруга над законом, над Конституцією. Зараз влада діє рівно навпаки. Покарання відміняється. Хоча, для її опонентів ні. Стосовно них діє відомий тезис - "Друзям все, ворогам - закон"
Але, до кримінального світу.
Одне з самих важких порушень понятій вважається крисятницство.
Криси, тобто крадуть у своїх - найнижчий і ганебний клас. Викритому в крисятництві пряма дорога в опущені, або в чушки, - вони миють парашу і виконують всю найбруднішу роботу. Ніхто з ними не має права спілкуватися, за загальний стіл їх, як правило, не пускають, якщо є можливість - про визнання щуром оголошують на всю в'язницю. Раніше могли і вбити.
Так, і вбити. І це тільки за крадіжки у сокармениіків. Якщо крису впіймали на крадіжці общака, то це однозначно смерть.
Общак, це те саме, що у нас Бюджет. Там знаходяться наші гроші. Інших просто нема. Є запозичені, але вони також наші. До того часу, як ми(не влада), їх повернемо.
Так ось цей общак, по нашому - Бюджет, неприховано та нахабно, у нас на очах, розкрадає зграя сволоти, яку очолює кремлівський холуй та мародер Порошенко. Ми все це бачимо, ми відчуваємо це на своїх, родинних бюджетах, на своїх кишенях.
Тобто, нашу державу очолюють криси Порошенко, Гройсман, Яценюк, Парубій, Луценко, і так далі за списком БПП, НФ, партії регіонів, радикальної партії.
В кримінальному світі стосовно крис влаштовується "правеж", по нашому - суд.
З нашими судами все зрозуміло, там таки самі криси, як і кругом у владі. Виходить, нам потрібен правеж. Ці криси крадуть наш общак. Якби це було на зоні, у кримінала, таки криси були би вже мертві.
Чому наші криси досі живі?!

Немає коментарів:

Дописати коментар