Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 20 грудня 2017 р.


Там КМІС. Опитування.
Ну, це залишилася майже єдина соціологічна фірма, що дає більш-менш справжню картину вподобань українців щодо кандидатів в Президенти та політичних партій.
Саме картину, а не справжні цифри. Це можна зрозуміти, вони намагаються вижити, не бути захопленими Пецею Порошенко. Всі решта вже під ним.
Ось які рейтинги у партій за КМІСом. Ті, що за діючим законом проходять в Раду.
• 17,2% - Батьківщина
• 13,4% - БПП
• 10,7% - Оппблок
• 10,2% - За життя
• 10,2% - РадКалП
• 8,8% - Громадянська позиція
• 7,4% - Самопоміч
• 5,4% - Свобода
А тепер невеличкий аналіз.
Яка може бути коаліція?
На першому місце Батьківщина, відповідно вона має першою формувати коаліцію.
З ким? Свобода? Так, однозначно. Самопоміч та Громадянська позиція? Враховуючи те, що Самопоміч по суті зараз є в коаліції з БПП та НФ, а Громадянська позиція, а це Гриценко, який є відомим противсіхом і у якого нема позиції, то ці дві партії 50/50, що вони увійдуть в коаліцію. Але візьмемо варіант входження.
Решту партій можна і не розглядати, як партнерів Батьківщини. Вони вороги не тільки Батьківщині, а і Україні, як державі.
Що ми маємо.
17,2 + 8,8 + 7,4 + 5,4 = 38,8%
Скільки ж має контркоаліція?
А це БПП, Оппблок, За життя, РадКалП.
В когось є сумніви, що це все одна кодла ворья та мародерів? Нема. Тоді дивимося.
13,4 + 10,7 + 10,2 + 10,2 = 44,5%
38,8% у коаліції Батьківщини проти 44,5% у ублюдка Порошенка.
І це не враховуючи мажоритарників, які у своїй більшості будуть куплені Пецею Потрохом(він так думає), або під час виборів, або після них.
Виходить, що у Пеці, навіть за цим, начебто неоптимістичним для нього прогнозом КМІС, буде гарантована більшість в Раді.
Можна сміливо йти на вибори. Але він впирається всіма своїми чотирма шоколадними лапами та карамельним бісівським хвостом. В чому ж справа?
Хтось скаже, що цьому протидіє НФ та Яценюк. Тому що у них нема шансів потрапити в Раду. Ну і що? Порошенку ще краще. Ну і хай не потрапляють. Пеця більше вкраде, не буде приводу ділитися з такими же, як він беспредельними ворами з НФ. Тому, навряд чи це аргумент.
Залишається тільки одне. Цифри. Відсотки.
КМІС дав картину, про що я написав вище. Вона може бути справжньою. Але цифри не відповідають дійсності. З міркувань, про які я також вище написав. З міркувань самозбереження того ж КМІС. Не можна їх давати. Будуть справжні цифри, не буде КМІС.
І нам залишається вже самім думати та робити висновки.
А висновок може бути тільки один. Який сам напрошується з протидії Порошенком позачерговим виборам. Виходить, що ці вибори йому не вигідні, виходить, що він вже не буде контролювати Верховну Раду.
А хто ж тоді перемагає? Самі здогадаєтеся, чи сказати, що це Батьківщина? )))
І перемагає тотально! Навіть в мажоритарних округах і навіть без Самопомочі та Громадянської позиції. А можливо і без Свободи. З цими трьома партіями у Порошенка і так тісна співпраця, то і в майбутній Раді він має всі підстави або домовитися з ними, або купити їх. Але скоріше всього і цієї можливості в нього не буде.
Виходить, що Батьківщина сама набирає більше 50% і сама формує уряд.
Ось таку інформацію можна прочитати між рядків та спостерігаючи за реакцією ворога України в обличчі Порошенка.
Те саме і з виборами Президента.
Не буду зараз виписувати відсотки, і так пост довгий. Вже і так всі знають, що той же КМІС ставить на перше місце Юлію Тимошенко. З 20,5%.
Так, все вірно. Але це тільки 20,5%. А хто там нижче йде? А там йдуть той же Порошенко, там йдуть Гриценко, Бойко, Ляшка, Садовой, Рабінович, Гройсман, Тягнибок.
І ось другий тур.
Як ви думаєте, буде Бойко закликати своїх виборців в другому турі голосувати за Тимошенко? Смішно, так? )))
А Ляшка? А Рабінович, а Гройсман? Тут вже навіть реготати тягне...)))))
Залишаються Садовий, Гриценко, Тягнибок. Але ж ми не вперше їх бачимо. Ми вже знаємо, як вони поводять себе на виборах, і коли на кону стоїть доля України. Подібна ситуація була в 2010 році. Тоді ці херої та записні патрійоти віддали перевагу Мамоні, замаскувавши це під противсіхство, чим допомогли прийти до влади кремлівському ставленику та урке Януковичу. До речі майже те саме вони зробили і в 2014 році. Тільки за іншою схемою.
Відповідно, враховуючи цей наш досвід, ви можемо сміливо прогнозувати, що голоси решти, з третього місця і нижче, відійдуть до Порошенко, а не до Тимошенко.
Виходить і на вибори Президента Порошенко може йти, не турбуючись за результат. Він стовідсотково на його користь.
В таких ситуаціях, коли в суспільстві спостерігається величезна напруга, владі технологічно вигідно провести позачергові вибори. Інакше далі буде гірше. Тут ми можемо згадати того Міху Саакашвілі. В подібній ситуації він таки пішов на вибори. Тому що розумів, що через рік, коли повинні бути чергові вибори. він пролетить на них, як фанера. Тоді в нього кожен день сипався рейтинг. Після відомих подій з захопленням опозиційного телеканалу та вбивств протестуючих. Тоді Міха пішов на вибори і ледве їх виграв. Якби пішов на день пізніше, то програв би. А так, він тоді технологічно переграв опозицію.
Але Пеця Порошенко не хоче йти цим шляхом. Хоча, я не сумніваюся, точно знає про цю технологію. Опитування на користь впровадження цієї технології.
Але ні. Не хоче. Тоді виходить справа в іншому.
І знов цифри. Знов відсотки. Це нам КМІС дає такі цифри. Але Пеця знає справжні цифри, якщо не хоче позачергових виборів. А які там можуть бути цифри?
Знов треба, щоб я підказував? )))
А там мабуть таки цифри, що Пеця скоріше повіситься, ніж піде на вибори.
Там Тимошенко! І там знов тотальна перемога! І не "водинтур", а в першому турі!
Тільки це може гальмувати апетити Пеці на подальше царювання.
Отже, для Пеці Порошенка кругом засади. Що на парламентських, що на президентських виборах.
І якщо не станеться ситуації про яку в свій час пан Воланд сказав - "Да, человек смертен, но это было бы ещё полбеды. Плохо то, что он иногда внезапно смертен, вот в чём фокус! Кирпич ни с того ни с сего никому и никогда на голову не свалится", то весь цей час до чергових виборів, Пеця вдесятеро збільшить свої зусилля по розкраданню всього і вся, що бачить. Пил буде стояти стовпом від біготні Пеці від закромів України до його офшорів в Панамі. Все туди, все туди. Намантачена коса смерті вже занесена, залишилося тільки "вжик!", і Пеця труп. І не факт, що тільки політичний.
Да.
Ну як? Нормально? )))

Немає коментарів:

Дописати коментар