Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 7 серпня 2017 р.

Що я чекаю, коли Тимошенко стане главою нашої держави.

       

          І це ще за умови, що вона погодиться стати начолі України. Я би на її місці дуже добре подумав, щоб погоджуватися на таку жертву. З таким народом, який в більшості своїй не поважає самого себе, якому все пофуй, який заради шмату ковбаси готовий продати і свою країну і майбутнє своїх дітей, то з таким народом краще не мати ніякої справи.
          Тим не менш. Невдовзі Юлія Тимошенко стане начолі нашої держави, начолі цього народу.
          Перше, що я очікую, так це повернення з зазеркалля, це почати називати все, що у нас відбувається своїми словами.
          Головне, це війна. На нашу країну напав споконвічний ворог, Рашка. В минулому Московське царство, ще раніше, Золота Орда, а перед цим, сонм дикунських племен. Тож у нас не якесь ідіотське, окозамулювальне АТО, а священна вітчизняна війна проти орди варварів. Яким потрібна не так наша територія, як знищення навіть цього недолугого, продажного народу, як історично визнаного власника цієї землі, власника краденої у нього цими варварами історії, церкви, мови та всього, що має мати держава. Іншими словами, якщо ми виживемо, то завалиться імперія варварів, Рашка.
          Так, мене почало заносити, не про це мова.
          Отже, глава держави Тимошенко оголошує военний стан. В усій країні чи тільки на окупованих та сусідніх з окупованими областями, це вже деталі, тут вже специ повинні сказати своє слово. Особисто я, схиляюся до варіанту по всій країні.
          Вся економіка переводиться на рейки згідно гаслу - "Все для фронта, все для перемоги". Це не означає її занепад, навпаки, в таки критичні для країни часи народ солідаризується між собою, приводяться в дію приховані інстинкти виживання, з'являється потреба внести свій вклад в захист своєї країни. А це і продуктивність праці, і нові, креативні військові технології, які в майбутньому знайдуть застосування і в мирному житті, і пасіонарність, і відчуття народу, як одного цілого.
          Але це не означає негайно та бездумно йти в атаку на ворога. Тимошенко звертається до держав-гарантів згідно Будапештського меморандуму щодо негайної зустрічі в цьому форматі та вироблення їхньої спільної позиції з питання забезпечення безпеки України та відновлення її територіальної цілісності. При паралельному нарощуванню військової потуги України. Всі контракти на постачання зброї за кордон скасовуються. Вся зброя тільки для фронту. Армія буде забезпечена всім необхідним. Від побуту та гідного харчування до новітніх видів озброєння.
          Україна оприлюднює свої умови щодо припинення війни. І не просто оприлюднює, а і сама беззастережно їх дотримується. Тільки тоді держава Україна стане суб'єктом міжнародної політики, а не об'єктом.
          Негайна ратифікація Римского статуту і подання позовів в усі міжнародні суди проти агресора. Рашкі.
          Глава держави Тимошенко розриває дипломатичні стосунки з агресором, Рашкою, та відкликає нашого посла з Моськви. Кордон з Рашкою і з Белоруссю, як союзником Рашки, негайно закривається. Всі економічні стосунки припиняються. Кордон з Рашкою, це фронт. Відповідно вводяться в дію і всі санкції, які ввели країни ЄС та США. А також санкції, що мають бути введені виключно нашою державою виходячи з нашої відповідальності та контролю. Як то справжня блокада окупованого Криму та частини Донбасу, ніякої торгівлі з агресором, тим більше військовим обладнанням та запчастинами та інше.
          Також я очікую від Тимошенко радикальної зміни відношення до захисників нашої країни. Вони, добровольці, воїни, це найвища цінність для нашої країни. Ніяких "учасник АТО", тільки "УЧАСНИК РУСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ"! Всі, які можливі привілеї, пільги, забезпечення на вищому рівні медичного обслуговування поранених та реабілітації бійців, які пройшли це пекло жаху та смертей. Цим героям повинні віддавати честь генерали, на них повинні рівнятися молоді, майбутні захисники нашої країни. Звісно, після ретельної перевірки всіх, хто отримав посвідчення "Учасник АТО". Там дуже багато сміття, яке і близько не було на передовій. І видавати посвідчення "Учасник русько-української війни". Або просто "Учасник війни".
          Далі. Тимошенко скасовує всі ці жахливі, розуму незбагнені, комунальні тарифи та ціни на енергоносії. Все приводиться до економічно обгрунтованих показників. Всі пенсії та зарплати індексуються та підвищуються.
          Да, я би хотів, щоб Тимошенко на даному етапі суміщала посаду Президента з посадою Прем'єр-міністра. Щоб це був справжній глава держави, не декларативний. Як це зробити, хай думають ті, в кого юридичних знань більше, ніж в мене. Після війни посаду Президента треба робити чисто ритуальною. Без прямих виборів. Обирати в Раді. Але це все після війни, під час війни ніяких змін в Конституцію не вносити.
          На якомусь етапі Тимошенко оголошує перевибори у Верховну Раду. За новим виборчим законодавством з відкритими списками. З виписаними там і у Кримінальному кодексі покараннями за фальсифікації та порушення закону. Покараннями справжніми, тюрма, конфіскація і таке інше.
          Розганяються всі судді. Всі. Абсолютно. Від районного суду до Верховного. І Конституційного. Приймається закон про вибори суддів і проводяться вибори. Чесність та прозорість виборів повинні бути забезпечені.
          Потім саме цікаве, Тимошенко звільняє Генпрокурора, і подає у Верховну Раду свою кандидатуру на затвердження Генпрокурором. У цього Генпрокурора буде дуже багато роботи. Всі знають якої, не буду тут зупинятися.
          Інформаційний простір повністю під контролем Ставки Головнокомандувача. Повна дегуманізація війни. Нема нещасних мам які вимолюють відпустити їхніх синочків-вбивць у яких руки по лікоть в крові українців. Нема обдурених та тих, що заблукали, окупантів. Це ворог, який прийшов нас вбивати. І якщо ми його не вб'ємо, то він вб'є нас. Як можна більше патріотичних фільмів та максимальне висвітлення подвигів бійців на фронті. Патріотизм, патріотизм і ще раз патріотизм. Без нього перемоги нам не бачити. І величезна пошана загиблим. Кожне ім'я повинно бути збережено і повинно бути на слуху у всіх українців. Тільки тоді ми будемо цінувати нашу свободу і СВОЮ країну та державу.
          І головна наша зброя, державна українська мова нарешті буде захищена на 100%. На всіх провідних телеканалах тільки українська мова. В усіх державних установах та громадських закладах тільки державна українська мова. В армії тільки державна мова. В навчальних закладах тільки державна мова. Досить. За 26 років і мавпа вже вивчила би українську мову.
          Всі ці НАБУ, НАЗК і що там ще понароджувала минула, олігархічно-кремлівська влада Порошенка, повинні бути або скасовані або реформовані в справжні контролюючи та правоохоронні органи. Те саме і з непрофесійною, фанфаронською поліцією та а-ля совдеп, міліцією.
          Ну оце так, навскидку. Пишу і одразу публікую. Без правок. Може сумбурно, то вибачайте. Після публікації можливо ще щось додам, бо все в голові не утримаєш.
          Але головне, це вмовити Юлію Тимошенко стати начолі нашої країни. Не може бути перемоги без лідера. А Тимошенко народжена бути лідером. Дай Боже, щоб хоч би таку прописну істину зрозумів наш народ.

Немає коментарів:

Дописати коментар