Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 23 серпня 2017 р.

Парад Порошенка.



          Парад. Парад завтра!
          Танки, танкетки, підтанкетки. Гармати, кулемети, автомати, пістолі. Міномети, гради, громи, блискавки. І все це бряц!, грюк!, шмяк!
          Страшно.
          Ні, не Путькіну страшно. Мені. Нам повинно бути страшно.
          Путькін сміється. Путькіну і так все відомо. Скільки заржавілих танків та бронетранспортерів у нас в армії, скільки гармат, мінометів та кулеметів ще часів першої світової війни. Про все це йому рапортує сам Порошенко, агент Путькіна та Гавнокомандувач п'ятої колони в Україні.
          Страшно повинно бути нам. Порошенко демонструє нам, яка в нього зброя є проти нас. І з якої він буде без роздумів стріляти, якщо ми захочемо прибрати цього колаборанта та мародера, цього кремлівського віруса Petya.
          Тому, це парад не Збройних Сил України. Це парад Порошенка. Це він приміряє на себе еполети диктатора. Звісно він не Сталін, не Гітлер, і навіть не Путькін. Навпаки, він підлеглий Путькіна. Таки люди, як Порошенко, не можуть і не вміють бути самостійними, не можуть приймати рішення. Але, на своєму, холуйсько-кремлівському рівні, він може наробити біди.
          Він вже особливо не приховує своїх намірив. Вже сьогодні відкрито погрожував опозиції. А хто опозиція у нас? Звісно це партія Батьківщина та сама Юлія Тимошенко. Не міхі, не рабіновичи, не ляшкі, не бойкі, не мостовие, а Тимошенко.
          Саме Тимошенко він вже взяв у приціл. В інформаційному полі вже йде шалена артпідготовка. Всіх вигнав на цей фронт. Навіть з Греції бувшу валютну проститутку підняв з ліжка та притяг в Україну гавкати на Тимошенко.
          Ну, не знаю. Тимошенко вже все здавалося би пройшла, всі випробування, всі тортури, і психологічні і фізичні. І все витримала.
          Але танків проти неї ще не випускали. І проти нас також. Якщо хтось думає, що це тільки проти Тимошенко, мовляв, а...хай пуляє. Ні, це і проти нас також. У Порошенка зараз два ворога. Страшних ворога. Страшніше сотні Путькінив, страшніше всієї його армії орків.
Ці вороги - ми, і людина, яка здатна очолити спротив народу, це Юлія Тимошенко. Це і є ті два ворога Порошенка, народ і Тимошенко. Ми, ментальні вороги Порошенка, його генетичні вороги. Ми несумісні з ним ні в чому. Несумісні навіть не розуміючи цього. Це в нашій підсвідомості.
          А він це розуміє. Тому і показує нам, як він буде нас приборкувати. Пряником не виходить, бо  всі пряники він розкрадає, то буде приборкувати танками, снарядами, кулями.
          Впевнений, Тимошенко і тут вистоїть.
          Але чи встоїмо ми...?

Немає коментарів:

Дописати коментар