Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 20 серпня 2017 р.

Дот Рошен

       

          Віталя, - звернувся Порошенко до Віталія Кличка, - Ось скажи мені, дивергенція чи  конвергенція,  буде CAPEX якщо бесса? Бойент, це наслідок блокейджа чи краще блю-чіпс? Якщо ти бондхольдер, то який брокераж? А рамбур з хеджем чи просто оверсолд? Якщо ти скажеш, що це таке, то я підтримаю тебе на виборах в Президенти України і зніму свою кандидатуру. Хоча моя кандидатура узгоджена і затверджена Путіним. Ось, пан Фірташ і пан Льовочкін  можуть підтвердити. Якщо не скажеш, і таки підеш на вибори. то тобі буде і хук зліва, і хук справа, потім аперкот і на завершення свінг. Політичні звісно, політичні. І ти станеш політичним трупом, а не Президентом. А якщо не скажеш і не підеш на вибори та підтримаєш мене, то ми тобі гарантуємо посаду мера Києва. Там всього цього знати не треба. Якщо був Льоня-Космос, то і Віталя-Вишибала може бути.
          Це, як ви зрозуміли, та сама віденська полуношна зустріч.
          Потім Порошенко прийшов до Охендовського.
          Міша, - Порошенко до Охендовського, - Ми з'ясували, що може буде другий тур з Тимошенко. Ось тобі 200 гривень, намалюй більше 50%, ну, припустимо, 54% за мене в першому турі. А коли я стану Президентом, то отримаєш бонус, - медальку.
          Після цього зазирнув в Конституційний суд:
          - Голова, ось тобі 100 гривень, скажеш на інавгурації, що я чист, акі херувім. Не маю ні бізнеса, нічого. Як стану Президентом, то ти отримаєш індульгенцію, підвищення зарплати та бешеную пенсію.
          Ось і все, товариство! Ось так була окупована Україна. Це і є та гібридна війна. Гаряча, відволікаюча фаза на сході, а головна, тиха та непомітна фаза, в самому серці України, в Києві. Порошенко згадує тільки гарячу фазу, але не згадує головну фазу, коли він, ставленик Путькіна, захопив владу в Україні.
          Але, захопивши владу, треба ще й вміло нею скористатися. Порошенко вмів себе маскувати та проходив крізь краплини, коли був під кимось. Під Кучмою, під Ющенко, під Януковичем. А коли сам став Паханом, то з'ясувалося, ще не по Пецьке шапка. Під цією шапкою Пецін дах поїхав. Від тих можливостей красти, які раптом перед ним відкрилися.
          Для того, щоб м'яко та безболісно капітулювати та увійти в склад Мордору, треба, як мінімум, щоб Порошенку довіряв народ, а як максимум, щоб полюбив. А для цього треба було  для цього народу щось зробити. Що він для нього зробив, ми бачимо. І що для себе зробив також бачимо. Тому, про любов до Золотого Пітушка якось не йдеться. Йдеться вже, як мінімум, про відставку Порошенка, а як максимум, про четвертування його на Майдані, спалення в залізній діжці та розвіювання праху в якомусь привокзальному сортирі.
          Тепер Порошенку треба вже думати не про наступ в цій гібридній війні, а про оборону. Він скрізь оточений ворогом, народом України. Його влада вже розповсюджується тільки на будинок Адміністрації на Банковій, який він перетворив на цитадель нашпиговану кулями, бомбами, гранатами та бронежилетами. Дот. Довготривала оборонна точка. Ну щодо "довготривала", це відносно. При тому темпі, який взяла сучасна історія, і день довго триває. А потім все. І на уламках пецевласття напишуть наші імена.
          Порошенка не захистять і ті тисячі преторіанців, які сидять в тому доті. Життя можна віддати за ідею. Можна за імператора, там сакральність є, майже ідея. А хто буде віддавати життя за пітніючий, переляканий лантух жиру, що висить на кістках, у якого нема а ні ідеї, а ні сакральності? Та Господи, скажуть в решті-решт пеціни преторіанці, нате це лайно, робіть з ним що хочете.
          Тому, товариство, нема чого ходити похнюпленими та безпорадними. Тримаймо себе в фізичній та психологічній формі,  у нас попереду вільне та заможне життя, а у Порошенка довічний відпочинок на нарах. То ж давайте цей його відпочинок наблизимо чим скоріше.
          Ну, а поки накопичується кінетична енергія, готуйте охоронців шоколадного тіла до  процесу його здачі. Наприклад, підійдіть до шлагбаума на Банковій, і з чистою цнотливою посмішкою, дуже лагідно запитайте у церберів шлагбаума - "А крадій Порошенко зараз тут?" Або, - "А корупціонер Порошенко зараз тут?". І щоб вони не відповіли, кажіть "дякую", та весело і невимушено йдіть далі по своїх справах...А цербери хай думають та офонарівають. Психічна атака дуже гарна річ...)))

Немає коментарів:

Дописати коментар