Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 9 травня 2016 р.

Офшор



          А ета, ще ж нічого не закінчилося. Все тільки починається.
          З офшорами, з офшорами.
          Це ми тут перебуваємо в благосному настрої. Почитали інфу про те, що Порошенко крадій, посміялися над тими, хто цю інфу злив, мовляв, які дурні, ми і так знаємо, що Порошенко крадій, тому і обрали його Президентом. Хто-то ж повинен нас обкрадати! Янукович чомусь втік. З Тимошенко крадійка нікудишня, максимум що спромоглася вкрасти, так це варенішну, яку в неї вже успішно вкрав Янукович. То вона однозначно не підходить для посади Президент України. Ні вкрасти, ні обдурити не здатна. Залишається тільки материй ворюга Порошенко.
          Тому ми спокійні за нього. Хай обкрадає нас.
          Але це ми зі своєї колокольні так міркуємо. Абсолютно не розуміючи, які зараз йдуть процеси.
          Натомість Порошенко все дуже добре розуміє. І йому не до сміху.
          Думаєте він дарма зараз носиться по країні, як в жопу ранений, зі своїми затяганими гаслами. А тут ще й привід такий. Який-то дегенеративний день пабеди.
          Ні, я пам'ятаю про другу світову війну. Пам'ятаю свого дядька, який на ній загинув. Пам'ятаю свого батька, якій пройшов всю війну і розписався на Брандербургскій брамі.
          Але я пам'ятаю і той мінімум, що розповідав мені батько про війну. Як вони сиділи під Москвою в багнюці з однією на двох гвінтівкою та десятком набоїв. Як жрали траву, тому що пабедоносние комунякі не вважали бійців за людей і не заморачувалися такою дрібницею, як годування солдат.
          Ха, як власно і зараз Порошенко відноситься до армії. Один до одного.
          Тому, мені не потрібен цей камуфляжний день пабеди, щоб все це пам'ятати. Для мене кожен день життя, це день пам'яті за загиблими. Які, на жаль, здобули перемогу не для себе, і не для нас, а для тих же німців, для Європи.
          І для Порошенка здобули перемогу. Для його папи, також ворюги конкретного.
          І тепер Пеця Порошенко носиться по Україні, давить на жалість, намагається вичавити сльозу до своєї персони з оболванених фальшивою пабедою українців.
          А все це тому, що він відчуває, що скоро може стати невиїздним з України, через саме ці офшори. Хоча, це скоріше істерика та агонія. Те, що українці дозволяють йому безкарно красти, це він і так знає. А ось на ФБР, всі його сльозливі арії та рулади навряд чи справлять якесь враження, коли там будуть виписувати ордер на його арешт.
          Воно, звісно, не дуже гідно виглядає, коли українці заоохочують подібне ворье грабувати себе і навіть не збираються притягати їх до відповідальності, то тоді залишається сподіватися на гасло Остапа Бендера - "Заграніца нам поможет!".
          Ну хоч так.
          Порошенка - підарешт!

Немає коментарів:

Дописати коментар