Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 28 квітня 2016 р.

Надія Савченко не є співробітником Рошен.



          Адвокат Надії Савченко, Марк Фейгин, сказав, що фінансуванням захисту Надії займалася тільки партія ВО Батьківщина. З державного Бюджету України не надійшло а ні копійки. Рівно як і від українських олігархів-мільярдерів, що красуються в списку Форбс. 
          Багато хто дивується, як так, це ж громадянка України, і держава зобов'язана її захищати! Більше того, Надія Савченко військовослужбовець Збройних Сил України. і перший, хто повинен стати на ії захист, це Головнокомандувач України!
          Ехе-хе...Добре, ексклюзивно для тих, хто так обурюється, надам інсайдерську інформацію.
          Вся справа в тому, хто у нас Головнокомандувач України. А ним поки є Порошенко. Саме тут і закопана собака. Собака в Порошенку, або Порошенко в собаці, або просто Порошенко собака. Варіації тут не грають ролі. Результат один і той же.
          Всі, хто обурюється, не знають, що Порошенко насправді не є Головнокомандувач України, він Головнокомандувач Рошен. І Президент не України. а Рошен. Не для того він вмостився на Банковій. щоб бути Президентом та Головнокомандувачем якій-то України. Ні. Рошен, і тільки Рошен.
          Тому, в поле його головнокомандувачевого зору потрапляють тільки інтереси та проблеми Рошен. Ну і ще з десяток фірм та фірмочек, які є його власністю. І якими він керує, перебуваючи на посаді Президента України. Роботи там настільки багато, що на виконання тих обов'язків, для яких народ обрав його Президентом, в нього просто не залишається часу.
          Окрім цього, йому треба захиститися в цивільному та кримінальному плані. Для цього він денно і нощно будує кругову оборону навколо себе, як Головнокомандувача Рошен. Суди, прокуратура, міліція-поліція, всі вони повинні бути співробітниками Рошен. Хто не хоче бути ними, тих Головнокомандувач Рошен Порошенко вимушений або вбивати, або кидати у в'язниці. Це також займає в нього багато часу.
          Також, треба враховувати, що Бюджет України, це є особистий, кишеньковій склад, де зберігаються його гроші. Наголошую, не гроші Громадян України, які власне і наповнюють Бюджет України, а вже його, Порошенка, гроші. Які він, по мірі їх надходження, переводить на свої офшори, де акуратно ховає від зайвих очей. Також, бюджет України використовується Президентом та Головнокомандувачем Рошен Порошенком задля різних дрібних потреб. Як то безкінечні подорожі та мандрівки по світу самого Порошенка та його родини, різноманітних його та співробітників Рошен кутежів, гулянок, презентацій та інших милих дрібниць.
          Ось так, стисло, виглядає фінансовий стан речей в державі Україна, яку очолює Президент та Головнокомандувач Рошен Порошенко.
          І де ви тут бачите якусь Надію Савченко? Звідки він може взяти гроші на її захист? Тим більше, що вона не є співробітником Рошен.
          Воно йому нада?


    Приєднуйтеся до
         спільноти

Немає коментарів:

Дописати коментар