Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 7 квітня 2016 р.

Антиконституційний прибуток.



          Чомусь наші журналісти, да і всі нормальні експерти не висвітлюють головне, що є протиправним, незаконним та антиконституційним в усій цій каламутній калюжі, в якій сидить Порошенко.
          Ось що, дослівно написано в Конституції - "...а також займатися іншою оплачуваною або підприємницькою діяльністю чи входити до складу керівного органу або наглядової ради підприємства, що має на меті одержання прибутку."
          Одержання прибутку! Підприємницька діяльність, це тільки засіб, метою якої є одержання прибутку. Як і будь яка участь в керівному органі, хоч і те ж оформлення офшору на своє підприємство. Мета залишається одна, одержання прибутку.
          І створення сліпих чи німих трастів, не означають, що Порошенко припинив отримувати прибуток від діяльності Рошена.
          Яка різниця хто управляє Рошеном, зіц-голова Фунт, чи Ротшильд. Так, вони отримують свою частку, чи то у вигляді заробітної плати. чи то бонусів, чи ще якось, але ж головний прибуток то отримує власник підприємства. Тобто, Порошенко. Той самий прибуток, який заборонено отримувати Президенту.
          І якщо діяти за Конституцією, то Порошенко повинен був злетіти з посади Президента ще вчора. Без зайвих розмов, без сліз та соплей.
          Тут ніякі аргументи та виправдання не мають ніякої юридичної ваги. Прибуток є? Є. Все, вилітаєш з посади, як пробка.
          Я вже мовчу про інші Порошенкові активи , про які чомусь ніхто не згадує. Всі говорять тільки про Рошен. Але ж в нього більше десятка інших підприємств. І вони ж не простоюють. Там також прибуток пливе до Порошенка в кишеню.
          А ще більше я мовчу про ухиляння від податків.
          В 1933 році, коли Гітлер вже був рейхсканцлером, який-то клерк з податкової інспекції відкрив проти нього судочинство по справі о податкових злочинах.
          Можете собі уявити? Проти Гітлера була заведена справа про злочин! Так, це був ще не той Гітлер, але ж Гітлер!
          І він не був чистим підприємцем, він отримував гонорари за авторські права на свою книгу. І не платив податки, мотивуючи це тим, що він відмовився від зарплати рейхсканцлера.
          Але справу все рівно відкрили. Відкрив звичайний клерк. А у нас наплодили шалену купу різної антикорупційної лобуди. а вони навіть бояться прокоментувати злочини Порошенка. Вже не говорячи про те, щоб відкрити проти нього кримінальну справу. Мабуть Порошенко не безпідставно запитує, а чим він гірше за Гітлера.
          Він перевершує Гітлера!
          Тоді не було офшорів, мабуть і не було в законодавстві Німеччини обмежень щодо підприємницької діяльності. Тільки податки треба було платити.
          А Порошенко просто зразковий злодій в усіх сферах, до яких має відношення, і нічого. Тиша.
          Дідусь Аді зараз в пеклі від заздрості кусає лікті, що не може стати Президентом України.

Немає коментарів:

Дописати коментар