Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 17 травня 2016 р.

Генпрокурор-прокладка


          Луценко відкрив кримінальну справу проти Порошенка, Гройсмана, Парубія, Яценюка, Гонтаревої, проти всіх міністрів попереднього та теперішнього урядів, проти депутатів БПП та НФ, проти всіх ригів в Раді та поза Радою. Вопчим, процес пішов.
          Саме для цього Порошенко штовхав, що є сили Луценка в крісло Генпрокурора, саме для цього депутати НФ, БПП, ригі і голосували за Луценка.
          Чо дивитися? Чого це у всіх щелепи попадали....? ))
          Добре, добре, це сюжет для письменника-фантаста. ))) А сердечко тьохнуло від радощі, так?))
          Ну давайте, невеличкий аналіз. Тільки сяду на канапу та нога на ногу закину. Оп! Все.
          Хто у нас Порошенко? Ворюга, корупціонер, колаборант, узурпатор. Це істина. яка не потребує наукового та правового підтвердження. Як те, що Земля крутиться навколо Сонця.
          Чи є якісь заперечення? Нема.
          Якби Україна була не Україна, а, наприклад, Сингапур, то де зараз був би Порошенко?
          Він би вже давно відпочивав в дорогущій труні на якомусь цвинтарі, а його душу черті в пеклі в казані варили. Не люблять в Сингапурі ворюг та корупціонерів і довго з ними не панькаються.
          Але Україна не Сингапур, у нас тут пекло на виїзді.Сатана через свого представника Порошенка править в Україні бал. Черті, упирі, вурдалаки приймають бісівські закони та , начолі з Порошенком, розграбовують Україну.
          Хоча, народ то хоче, щоб було, як в Сингапурі. А Порошенко, звісно, не хоче. Тому, йому потрібна захисна прокладка між народом та собою. Такою прокладкою були і Ярема. і Шокін, а ось тепер і Луценко.
          Важко, навіть припустити неможливо, щоб у Порошенка змінилися на 180° пріоритети. Він же не припинив бути узурпатором? Ні. Навіть узурпатором з диктаторськоми замашками. З елементами психопатії, але то вже деталі. Ну, і брехун галактичного масштабу. Все це залишилося при ньому.
          Тому, всі заклинання Порошенка про те, що Луценко не буде звертати уваги на посади, які займають крадії та корупціонери, та карати всіх їх без розбору, це для лохів, які ще залишилися. І відрізати дріт телефону в кабінеті Генпрокурора, що з'єднаний з Порошенком, Генпрокурор Луценко не буде.
          І якщо Порошенко, з такими потугами, з такою ганьбою, пропхнув Луценка на Різницьку, то це свідчить тільки про одне, Порошенко на 100% впевнений, що Луценко прикриє його, Порошенка, зад, навіть ціною свого життя. Які там підстави та аргументи для тримання Луценка на короткому повідку, невідомо. Але, безумовно, дуже переконливі. І для того, щоб Луценко посадив Порошенка, то таку команду йому повинен дати сам Порошенко.
          Тому таку картину, що на світлині, можна уявити тільки в гарячковому бреду.
          Нам залишається тільки покірно виконувати все, що бажає Порошенко та віддавати йому все свої майно та життя. Ну і слава, слава, слава....Порошенку звісно, Порошенку.
          

Немає коментарів:

Дописати коментар