Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 12 травня 2016 р.

Самий чесний корупціонер в світі.



          Інформація вона ж на поверхні. Ну все читається. І все видно. Навіть Езопа не треба турбувати.
          Порошенко знає, що всі українці знають, що він корупціонер і вор.
          І українці знають, що Порошенко знає, що всі українці знають, що він корупціонер і вор.
          І депутати знають, що Порошенко знає, що депутати знають, що він корупціонер і вор. Також депутати знають, що всі українці знають, що депутати знають, що Порошенко корупціонер і вор, а також знають, що всі українці знають, що Порошенко знає, що всі українці знають, що він корупціонер і вор.
          Вся Генпрокуратура, всі судді, всі поліцейські, всі НАБУ знають, що Порошенко знає, що вони знають, що Порошенко корупціонер і вор, що всі українці знають, що Порошенко корупціонер і вор, що всі депутати знають, що Порошенко корупціонер і вор, що всі депутати та всі українці знають, що Генпрокуратура, судді, поліцейські, НАБУ знає, що всі депутати та українці знають, що Генпрокуратура, судді, поліцейські, НАБУ знає, що Порошенко корупціонер та вор.
          Всі глави держав світу знають, що Порошенко корупціонер і вор. Також вони знають, що Порошенко знає, що вони знають, що він корупціонер і вор. Алаверди і Порошенко знає, що всі глави всіх держав світу знають, що він корупціонер і вор.
          І всі українці знають, що всі глави всіх держав світу знають, що Порошенко корупціонер і вор. І всі глави всіх держав світу знають, що українці знають, що всі глави всіх держав світу знають, що Порошенко корупціонер і вор.
          ФБР, МІ-5, МВФ знають, що Порошенко корупціонер і вор. І Порошенко знає, що ФБР, МІ-5, МВФ знають, що він корупціонер і вор. Також він знає, що ФБР, МІ-5, МВФ знають, що він знає, що ФБР, МІ-5, МВФ знають, що він корупціонер і вор.
          Боже, яка іділія!
          Ну хто скаже, що це не Едем? Ну Едем же, Едем. Все так гармонійно. Все відкрито. Безгрішні не соромляться компанії грішних.
          Стоп! Здається в Едемі тільки безгрішні.
          Кажись це не Едем. Більше нагадує Содом.
          Ніхто не знає, що це за спільність в який ми перебуваємо? Щось я загубився....

Немає коментарів:

Дописати коментар