Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 12 травня 2022 р.

ZEмберлен

 


"Я привіз вам мир!" - цю фразу вигукнув Чемберлен, трусячи папірцем з обіцянкою Гітлера не нападати на Великобританію, повернувшись з Мюнхенської конференції, де він разом з Даладьє зрадив Чехословаччину.
Через рік Гітлер порушив цей договір, напавши на Польщу, а через два роки почав масовані бомбардування Великобританії.
А ось заява нашого, пробач Господи, державного діяча.
"Заради миру ми готові домовлятися з рускіми фашистами, вбивцями, гвалтівниками, мародерами" - прохрипів вчора Зеленський.
Начебто між цими двома лицемірними та конформістськими заявами нема різниці.
Але вона є.
Чемберлен звісно упоров косяка з підписанням цього договору. Але він зробив це до війни. А 1 вересня 1939 року, коли Гітлер порушив цей договір, він вже став яструбом по відношенню до Третього рейху. Навіть більшим за Черчилля.
Зеленський же готов піти шляхом Чемберлена під час війни, що вже йде. Коли вже є десятки тисяч загиблих українців, коли зруйновані міста України, коли в Україні мільйони біженців та понівечених людських доль. Зеленський на все це плює.
І це навіть не шлях Чемберлена, це шлях державного зрадника. Державного зрадника Зеленського.
Власне, він демонстрував таку свою позицію з самого початку, з травня 2019 року. А 24 лютого 2022 року настав його зірковий час, як зрадника України, коли він цю свою позицію почав масово розганяти по всіх ЗМІ, які, до речі, як і Путін, вже остаточно захопив під свій один пропагандонський канал "Єдині новини". Маскуючи свою кремлівську пропаганду під брехливі пафосні та патетичні відосіки.
Ну, с Зеленським все зрозуміло.
Але тут головне українці, народ України. Наскільки вони готові прийняти колаборантську позицію Зеленського і отримати ганьбу, війну та знищення самих себе, або воювати та битися до безумовної перемоги і знищення рускіх фашистів та нацистів.

Джерело - ZEМБЕРЛЕН

Немає коментарів:

Дописати коментар