Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 24 травня 2022 р.

Сталінський закон Зеленського.

 


Зеленський вніс законопроект про надання права командирам розстрілювати солдат без суду та слідства. На розсуд командирів. Розстрілювати за боягузство, за відмову виконувати злочинний наказ, взагалі, за будь-що, що не сподобається командиру.
Так, саме Зеленський вніс, а не якась там Мар'яна Безумная. Вона по свистку Зеленського підписалася, як автор. І решта ЗЕлених Холопів олігархів також по свистку підписали це подання.
Окрім воїнів ЗСУ більше нікого не залишилося, хто може завадити Зеленському здати Україну Путіну, капітулювати в цій війні. Громадське суспільство мовчки це сприйме. Воно вже видресоване, як в Московії. Почитайте стрічку у Фейсбук. Кругом співають панегіріки Зеленському, для більшості, як і жопа Путіна для московитів є "родіною"(с), так і для них жопа Зеленського є "родіною"(с). У нас вже майже сформувалася та сама диктатура, як і в Московії. Тільки диктатура не особистості, а компрадорсько-кримінальної олігархії.
Ось тільки ЗСУ заважає капітуляції Зеленського, бійці постійно кажуть, що будуть звільняти Україну повністю, до кордонів 2014 року. Натомість Зеленський весь час намагається втюхати нам як перемогу "кордон 24 лютого", весь час рветься почати терки з Путіним, за ціну домовлятися.
Це взагалі нонсенс і абсурд, армія хоче і готова звільнити Україну, а, вибач Господи, Верховний Гавнокомандувач, з усіх сил рветься капітулювати. Це більше ніж управлінський дисонанс, це пораженство, це державна зрада з боку Зеленського.
Таки дії нашої влади є системними. У свій час Порошенко залишав добровольців, пасіонарних українських захисників, в котлах, де їх вбивав Путін, він кидав тисячами в тюрми.
Зеленський вже не заморочується, він хоче просто вбивати воїнів ЗСУ на фронті, на власних позиціях, за своїм сталінським законом.
ВБИВАТИ, українці!
Я хочу запитати у, якщо м'яко сказати, виборців Зеленського. Як вам такий підхід до нашої держави, до життів воїнів, до захисту України, з боку вашого обранця? А? Чи може ви цього і хотіли, коли голосували за нього? Може ви саме цього і очікуєте, що так завзято цілуєте жопу ZEленському?

Немає коментарів:

Дописати коментар