Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 18 травня 2022 р.

Зеленський - державний зрадник!

 


Серце кров'ю обливається, коли дивишся, як рускіе фашисти та вбивці обшукують наших воїнів, героїв "Азову". Що буде далі з ними, не хочеться і думати.
І все це завдяки, нашому, блять, Найвеличнішому недоумку Зеленському!
Не знаю, що йому там насвістили Порошенко і Коломойський, коли протягували на Банкову, але він мабуть хотів хайпанути, чи хуенути, хотів веселого, безтурботного життя. Хотів, як його колишній патрон, за якого він агітував, - Янукович, - такого самого Межигір'я, такого ж унітазу, хотів відпочивати на Мальдівах та танцювати на Віденських балах, як Порошенко. Сибаритське життя, саме таке було в його уяві сидіння в зеленому кріслі на Банковій.
Вопчим - гуляй купечество!
Спочатку так і було. Зеленський не вилазив з відпусток, жрав шаурму та шашлики, скирдував у своїх оманських та катарських офшорах відкати від краденої землі, від ковідних грошей, від Великого крадівництва, його челядь набивали свої кишені краденими у нас грошима.
А тим часом в Україні йшла війна. Рускіе фашисти окупували частину нашої землі і всі три роки обстрілювали та вбивали наших захисників. Зеленський же навпаки, забороняв їм захищатися, і навіть поступово здавав нашу територію.
Всі ці три роки нічого не робилося для підготовки армії, її модернізації. Не закуплялася зброя, не будувалася бойова техніка, той же славнозвісний патронний завод так і не спромоглися побудувати.
Чонгар, і весь південний регіон, це вже кричущий приклад навмисної здачі України. Мало того, що він був розмінований, так там нічого не робилося для захисту. Ніяких оборонних споруд, нічого! Навіть при тій малій кількості наших військ, що залишилися на південних рубежах, можна було організувати і побудувати 20-ти кратну по міцності, лінію Манергейма, яку було би неможливо подолати. Ні, нічого не робилося! Тільки Велике крадівництво!....дороги для танків Путіна!..."можна збільшити армію в три рази, але треба будувати дороги!"
Як наслідок, жахлива військова катастрофа на півдні. Окупована величезна територія, загинули тисячі наших воїнів і мирних жителів.
Поняття "зрада", зусиллями ботів перетворилося в мем для тролів, його встромляють куди ні попадя. Відбулося компроментація поняття "державна зрада". Навмисна компроментація. Наче це нікчемний подія, яка не варта, не то що покарання, а навіть якоїсь уваги.
На державному зраднику Зеленському десятки тисяч загублених життів українців. Життів воїнів ЗСУ, життів мирних жителів, життів жінок і дітей.
Хоч Зеленський і безкінечно туп, але цю страшну відповідальність він усвідомлює. Не дарма від закусив вудила і б'є копитом всі ці 2,5 місяці. Кожен день кліпає відосіки, читає скоромовкою пафосні та патетичні тексти, дає якісь ідіотські інтерв'ю, в яких несе отсебятину, яка мимоволі розкриває його думки та справжню мету, якої він намагається досягнути - це, як максимум, здати Україну фашисту Путіну(всі ці заглядання в очі, мутні переговори), і як мінімум, в разі перемоги Збройних Сил України, уникнути відповідальності за свої жахливі злочини, які він зробив, прикриваючись лицемірно-патріотичними спічами
Скільки разів наш народ пробачав і зраду і пограбування себе та своєї країни. Як наслідок, вже почалося фізичне знищення нашої нації.
На цей раз не повинно бути ніякого пробачення.
Державний зрадник Зеленський і вся його свора повинні понести покарання. На всю катушку. Від максимальних термінів ув'язнення і до пожиттєвого!

Немає коментарів:

Дописати коментар