Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 27 березня 2022 р.

Зеленський-Порошенко, небо, НАТО і корупція.


Дивлячись на те, як московітські виблядки бомблять з літаків наші міста, як з Чорного моря летять ракети, напрошується висновок що для Зеленського, під час війни, важливіше було вкрасти нашу землю, спрямувати десятки мільярдів гривень на "Велике крадівництво", ніж побудувати ППО, яке закрило би небо над усією Україною і зберегло би життя десяткам тисяч українців. Вкупі с запопадливим зазиранням в очі фашисту Путіну.
А тепер він звинувачує НАТО за те, що воно не закриває небо над Україною.
Звинувачує НАТО!
Не себе!
Те саме стосується і Порошенка. Тільки в нього "Торгівля на крові", Липецьк, розкрадання армії, Оборонпрому, десятикратне підняття тарифів і багато ще чого. Ну і, "Жмурукуабнімаю". І ніякого ППО, ніякого закриття неба над Україною.
Щодо вступу в НАТО, то в жодній країні НАТО корупція не є державною політикою, якою вона є при Порошенко-Зеленському.
Відповідно Зеленський і охолов до НАТО, тому що тоді - "Корупція - ЙОК!".
Навіть під час війни, вона, корупція, квітне та пахне. Взяти хоча би того ж Єрмака з його гуманітаркою та ганебною ситуацією на західному кордоні, коли прикордонники і митники за хабар пропускають мажорів з ламборджинами та десятками мільйонів доларів. Це те, що ми бачимо і що просочується, навіть не в пресу і новини, а в мережу, в соціальні сеті. А чого ще не бачимо?!
Що вже говорити, якщо патентований корупціонер Лещенко не вилазить з "Єдиних новин" та штовхає там патріотичні спічі. В якій країні НАТО таке можливо?!
І в когось ще повертається його ватний язик верещати - "Це не на часі! Після війни будемо розбиратися!"?
Але звідки така впевненість, що після війни, ті, хто не розібрався перед війною, розбереться після війни? Нічим необґрунтована впевненість. Тільки Юлія Тимошенко в свій час почала наводити порядок, але Путін швидко кинув її у в'язницю. І всі ці вісім років не мовчала. Але вона ОДНА! А наша корупційна влада, разом з цими "розбирателями", постійно її оббріхують та намагаються дискредитувати.
Назва всьому цьому - повний ПІZДЕЦЬ!
Тепер одна надія на наше ЗСУ та козацький дух українців.
Україна переможе!

1 коментар: