Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 22 липня 2017 р.

Порошенко думає, що народ його не вб'є.

       
       
          Ну, це якщо цей народ раптом захоче відновити конституційний лад, який остаточно зруйнував Порошенко та побачить, що Порошенко є узурпатором, крадієм та кремлівським холуем. І Порошенко думає...ні, впевнений, що нічого такого поганого в цьому випадку для нього не буде. Він сам, і частини його тіла не будуть пошкоджені.
          Власне, я також думаю, що народ не вб'є Порошенка. З огляду на ЦЕЙ народ. Але хто зна, що в в нього, цього народу, в голові. Тут навіть я не беруся передбачати розвиток подій. Сьогодні він млявий і кволий, роби з них що хош, а завтра він оклемаєтся і зробить з Порошенком шо хош. Так що, я не беруся прогнозувати, що народ буде робити з Порошенко, вб'є чи не вб'є.
          А ось сам Порошенко, впевнений, що народ його не вб'є.
          Дійсно, за що вбивати Порошенка?!
          Наприклад, Ленін вбив мільйони людей, і нічого. Помер сам собою, як ні в чому не бувало. Гітлер і Сталін вбили десятки мільйонів, і також нічого, народ їх не чіпав. Сталін сам копита відкинув, внаслідок старості, а дідусь Аді сам себе пристрелив, народ тут ні до чого, це була його, дідуся Аді, життєва філософія.
          А Порошенко вбив всього-навсього 10 чи 15 тисяч українців. Ну хіба за таке вбивають? Якби одну людину вбив, то тоді так, можлива і смертельна розв'язка була би для Порошенка. А 10 тищ, це так, дрібниці. Тим більше, він не сам вбивав, а на пару зі своїм старшим братом Путькіним. Тут взагалі, якщо трішки напружитися, всі ці 10 тищ можна звалити на Путькіна. Та навіть і не на нього, а на Східнузагрозу. А Східназагроза, це О-О-О-У-У-У...це вам не хухри-мухри...це щось на кшталт таємничого, нематеріального чудовиська, яке взялося робити пакості такому доброму, такому світлому Порошенку. Тому, це вона, Східназагроза, є вбивцею. Порошенка там і близько не стояло. Так що, варіантів багато з'їхати.
          Хоча, з іншого боку, якщо згадати Чаушеску, так той майже нікого не вбив. Ну там 900 чи тищу якусь. І то, коли почав відчувати, що народ його може вбити. А до цього ні, не було у Чаушеску такого відчуття. І планів не було, бути вбитим власним народом. Він насолоджувався життям, вказував народу куди треба рухатися, народ рухався, все було veri well. Але потім, вийшовши в черговий раз на балкон, щоб прочитати відозву та напітаться любов'ю народу до себе, раптом почув від цього народу, що він, народ, зараз буде його, Чаушеску, вбивати. Він дуже здивувався, почав діяти навипередки, вбив ті самі 900 румунів, але народ це не зупинило, і він таки відправив Чаушеску до праотців та праматерів.
          Це я до того, що неможливо передбачити, як буде діяти народ, і що буде робити.
          Так само і Хусейн з Каддафі. Навіть якихось думок в них не було, що народ їх вб'є. В них же лаври були! І вони на них дуже продуктивно почивали. А тут, БАЦ!, і треба в нору лізти, ховатися. Чи в каналізаційну трубу. Але народ все рівно витягнув їх звідти, і не довго думаючи, зробив їм секір-башка. З Хусейном тільки трішки подумав. Але недовго. І хто зна, чим народ керувався. Може Хусейн повітря зіпсував в неналежному місці, а Каддафі комусь ненавмисно на мізинець лівої ноги наступив. Але факт, як кажуть, на мертвих, вбитих обличчях обидвох.
          Може Порошенко не знає ці історичні епізоди, і тому так вперто думає, що народ його не вб'є? Але, з іншого боку, він же англіцьку знає. Вчений. То і про ці епізоди повинен знати. І все рівно думає, що його пронесе.
          І взагалі, за що ще народу вбивати Порошенка?! Ну не за розграбування країни же! Всі Президенти, які були, всі крали скільки хотіли і на народ не озиралися. І народ не хотів їх вбити. Хіба що Порошенко краде безбожно. Ну а хто такий Бог? Де він? Яка в нього адреса? Порошенко, в своєму УПЦ МП ФСБ, навіть спеціально з хоругвами ходив, шукав цього Бога. Нема. Не знайшов. Тому, "безбожно", це не аргумент для того, щоб вбити Порошенка.
          Ну, а якщо подивитися на саму особистість Порошенка, так це ж радість для будь-якого ока(це він так думає). Який непередаваний шарм!(Безпрецедентна брехня прямо в очі, це за думкою Порошенка і є шарм). Яка елегантність!(Драні шкарпетки та, як з задниці витягнутий костюм, це також за думкою Порошенка і є елегантність). Хіба за таки чесноти, дані Богом(коли потрібно, то він є), вбивають?!
          Ну а що там ще треба? Слава Україні? No problems(це він по-англіцкі, Порошенко англіцку знає). Слава Україні!!! Героям слава? Gut(це вже німецькою, у Меркель чув). Героям слава!!! Про козаків? Оооо! Да це були справжні герої! Як вони захищали Україну! Якими патріотами вони були! Були. Давно. Коли я ще в Молдавії жив. Тепер нема. А були, були. Бандерівці? Так, це також патріоти. І Бандера, герой, герой. Я чту пам'ять Бандери і всіх бандерівців. На жаль, всі вони вже померли або були вбиті. Як шкода, як шкода. Я в тюрму кидаю бандерівців? І вбиваю їх зараз? Та ви шо? Не може такого бути! Я ні в жисть! Ніколи такого зробити не міг! Я ж не самогубець! Знайдіть, тих був вбитий чи хто в тюрмі і приходьте до мене завтра в 14-23, я вас буду чекати і негайно відновлю справедливість і кожному дам по тище гривень за кожен день сидіння в тюрмі та лежання в могилі.
          Ось і я вже думаю, може і справді нема за що вбивати Порошенка?
          Дивіться, як він посміхається всім. Хочете на всі 32, будь ласка. Хочете, щоб зубьев не було видно, стримано, і так він може. Хочете, щоб він ручку мадам поцілував? Легко! З королівською грацією. Селфі? Давайте! Рожицю скорчити? Ииииии...Станцювати? Щас...ля-ля-ля...ля-ля-ля... А коли він простягає вам свою руку, яка нічого не крала, коли зазирає вам в очі зі спопеляючею любов'ю, то як можна її не потиснути?
          Вопчим, кругом Порошенко чистий. Нема у народу методов проти Петі Порошенка. Нема.
          На цьому можна і закрити тему вбивства народом Порошенка. Хай він почуває себе спокійно і безпечно. Хай поповнює Бюджет Рашки. Хай продовжує чистити підчисту наш Бюджет. Хай вбиває наших воїнів. Хай піднімає нам ціни та тарифи. Хай кидає нас по в'язницях. Народ тільки "ЗА".

p.s. Хочу ще раз нагадати, я за народ не відповідаю, і ніяких прогнозів стосовно його дій не даю. А раптом метелик крильцем махне....?

Немає коментарів:

Дописати коментар