Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 20 липня 2017 р.

Вірус Петя взявся за Тимошенко. Вибори?



       Спектакль просувається до головного акту, до свого апофеозу.
         Мізансцена відтворена.
         Спочатку Самонеміч поставили раком. Березюк для створення реальної картинки трішки поголодував.
         Потім Серю Кончиту "перевірили". Все в межах. Корупціонув квартирку чесно, по всіх корупційних понятіях. Це вже БПП, хоч і відгалуження в єврооптимістів. Для відводу прискіпливих очей.
         Потім ЛЯшку випустили на підмостки, з декларацією там надурив нашу чесну-пречесну владу. Він побігав по судах, покричав, що РадКалП гноблять.
         Потім пішов водевіль зі зняттям недоторканості. Дейдей з НФ. Де взяв гроші так і не сказав. Але депутати кинули монетку, випало "хай живе". Те саме знов з РадКалП, з Лозовим. Також не видав таємницю походження мільйоних капіталів. І тут монетка показала "хай живе". Після цього за партію регіонів взялися, з Довгого зняли чуть-чуть недоторканість. Але зняли так. щоб не зняти. Щоб нічого поганого про свого кореша, віруса Петю, не подумав. Потім знов БПП, Поляков та Розенблат. Щось познімали, але вони особливо не сумують. Та сама активність в "державних" справах і впевненість в целеустремленних очах. І на закуску, Допа. Партія регіонів. Все познімали. Але в кутузке він побув дві-три години, і вийшов звідти победоносцем.
         Фсе. Вся масовка на підмостках. По всіх партіях пройшлися.
         Починається головний акт, заради якого і була затіяна вся ця возня для лохів.
         Юлія Тимошенко!
         Ось тут все буде з особливою ретельністю та прискіпливістю. Щоб і копійка не проскочила. І неважливо, що нічого не знайдуть. Головне, неймовірний гамір навколо злодійки, яка, може так бути. надурила з декларацією, може так бути. що не сплатила податки, може так бути, що підняла тарифи, підняла ціни на газ, обвалила гривню, зробила всіх жебраками....може бути. Так президент то Порошенко, а Прем'єри Яценюк і Гройсман, голова Нацбанку Гонтарева?! Ну а ось перевірка може показати, що це все зробила Тимошенко. Що ми можемо зробити? Всіх перевіряємо, ви ж бачите....перед Порошенко всі рівні.
         І перевіряти як можна довше. Попередній дедлайн вже озвучено, 60 днів. Якщо виникне потреба, а вона виникне, то ще 30 днів накинуть..
         Якраз на весь час виборів. Щоб не дати Тимошенко ні інформаційного простору(якого в неї і так нема), ні спокійного пересування країною під час цих виборів.
         Вірус Петя в партері затамував подих, вийде чи не вийде? Вдасться кинути в черговий раз через хрен ватних українців, чи ні?
         А ви, ватні і справжні українці, зможе вас кинути знов цей липецько-офшорний лантух дерьма, чи ні? Ґа? 

Немає коментарів:

Дописати коментар