Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 7 липня 2017 р.

Ми те, хто з Пецей по жизні шагает....

         Часто чую, що я другий Месінг, третій Нострадамус, четвертий баба Ванга....
         Ой, та ладна, не захвалюйте, інакше дар передбачення зникне....
         А тепер дивимося. У Верховній Раді 90% таких самих, як Розенблат. Не таких балакучих, не таких фотогенічних, але всі з такими самими спритними ручонками, як у Розенблата. Деякі ще і покруче. Їхні е-декларації, це тільки занавесочкі, які прикривають величезні шухляди набиті мільярдами доларів, тисячами гектарів землі, нерухомістю, фабриками-заводами, літаками-пароплавами та рештою різним добром стиреним цими слугами з нашого Бюджету.
         Всім їм по барабану Україна. Всі вони заробляють(читай крадуть), на політиці. І це ключове. На політиці.
         А політики у них дві, прорашкіна і "проукраїнська"(хоча вони також прорашкіни, просто крадуть під проукраїнськими патріотичними гаслами). Ну, у тих в кого прорашкіна політика(ошметки партії регіонів), в них нема проблем, вони проголосують за будь що, що захоче творець партії регіонів Порошенко, і що буде на шкоду Україні. Вони нічого не втратять.
         А ось ті, в кого "проукраїнська" політика(новодели з БПП, НФ, РадКалП, Самопоміч), тут засада. Якщо вони будуть голосувати за той беспредел, який готує Порошенко, то народ за них вже голосувати не буде. А вони ж тільки стали на ноги, тільки озирнулися на всі боки, тільки но провели розвідку де і що погано лежить.Хочеться пожити такою житухою ще так років з двадцять. А тут вірус Петя зі своїми ублюдочними рехформами, які зроблять їхнім лоховитим ватним виборцям дуже велику кукарачу. Після цієї кукарачи, навіть ватні виборці не будуть за них голосувати. Тобто, пролетять ці хлопці та дівчата на виборах. Про двадцять років мови вже не буде. І тоді цим депутатам-новоделам прийдеться, в кращому випадку, робити ноги з України, в гіршому, спати в невідремонтованих буцигарнях на жорстких нарах, біля параши. Бо воно ж тоді вже Тимошенко візьметься за справу. А там пощади не буде..
         Вірусу Пете вже нема дороги назад. В нього дедлайн максимум до 19 року, а мінімум, і сьогодні може закінчитися. Як тільки дедлайн закінчується, він миттєво переміщується в Рашку, там вже все готово для прийому другого "легітимного". Але поки він не закінчився, треба з максимальним КПД використати цей час.
         Тому він і пхне ці свої рехформи, щоб як можна більше відпомпувати долярів з України до настання часу "Ч".
         А "проукраїнські" депутати не хочуть за них голосувати з приведених вище підстав.
         Тоді вірус Петя нацьковує на них свого кума, Югу Іринівну Луценка. Мовляв, даеш доторканість! Обіцяли жиж!
         Капкан виходить.
         Вся ця "патріотична" гоп-компанія з жахом дивиться, як таких бобрів, як Розенблат, Довгий, Лозовий по черзі беруть за жабри і возять мордою по підлозі. Скоріше всього вони розуміють, що це спектакль, показова порка саме для них, що буде з ними в разі, якщо...Але ж все рівно, очко то не залізне. А раптом доведеться збирати тормозок та йти на кіч? Не хоцца...
         Тому в них тепер вибір, або крокувати в ногу з Пецей Порошенко, висмоктувати з України все що можна, і потім тікати, або впертися рогом, і не голосувати за Пеціне лайно, в надії, що ватні виборці оцінять їхню "патріотичну" боротьбу і на виборах знов запросять "писати закони". Але другий варіант дуже стремний. Воно ж це сьогодні ці виборці ватні, а завтра, дивись і надибали у Гудвіна мізки. А тут ще і Тимошенко(уххх...навіщо ії випустили з тюрми...), вона покруче Гудвіна буде.
         То ж, спостерігаємо, якщо проголосують за зняття недоторканості тільки з Розенблата(який на наступний день  матеріалізується  в ЛондОні або в Хайфі), а решту залишать недосяжними до шоколадного "правосуддя", то це означатиме, що всі все зрозуміли, консенсус, затиснутий в дверях, дав результат, і на наступному тижні відбудеться вал правильних голосувань по всіх рехформах, які потрібні вірусу Пете.
         Ать-два, ать-два! Ми те, хто з Пецей по жизні шагает, і ми ніхде і нікогда не пропадем! 



Немає коментарів:

Дописати коментар