Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 19 січня 2017 р.


Ну читаємо.
Перше речення.
Республіка, це коли органи влади обираються на певний період, з чітко окресленими повноваженнями, з поділом на законодавчу, виконавчу та судову влади.
Це тільки декларація. Нічого не відповідає дійсності. Чесних виборів нема. Ніяких періодів нема, при владі весь час олігархічна мафія, повноваження замінені бандитським - беспредел, всі три гілки підпорядковані мафії.
Те, що зараз в Україні, не має інституціонального визначення. Якійсь мікст з Сомалі, Білорусі, Куби та Зімбабве.
Друге речення.
Також тільки декларація. По факту народ не є джерелом влади і не здійснює ії через органи держави. Владою є Система олігархфчної мафії і вона ж здійснює владу через свої, позаконституційні важелі.
Але тут позитив в тому, що таке речення і таке право народу присутне в Конституції.
Трете речення.
Також тільки декларація і також позитив в присутності його в Конституції.
Тут треба відзначити, що держави у нас поки нема. Є фасад, який олігархічна мафія повісила на свою бандитську маліну. Тому і узурпувати нема кому. Просто територія, яка має назву "Україна", захоплена цієї мафією, яка в свою чергу є бандитським анклавом кремлівської мафії і повністю їй підпорядкована. Населення, яке мешкає на цій території, є щось середнє між рабами, полоненими та заручниками. Воно потрібне олігархічної мафії, як безкоштовна рабсила, і якій мафія виділяє мінімально необхідну продуктову пайку, щоб воно не здохло з голоду.
Четверте речення.
Власне воно перегукується з висновками по третьому реченню. Держави, як такої нема, тому і нема кому і що узурпопувати. Порошенко, який зараз позиціонується, як глава держави, по суті є попка-дурак від Системи та Кремля. Чи то гауляйтер від Путькіна, чи то зіц-голова, чи то пахан банди. Вопчим, дерьмо собаче.
Ну і? Кінець?
Досить вірогідно.
Але цей кінець може перетворитися в початок, якщо до цих чи то рабів, чи то полонених, чи то заручників дійде той позитив, що знаходиться в другому та третьому реченнях.
Якщо ці, чи то раби, чи то полонені чи тозаручники, зрозуміють, що вони не раби. не полонені, не заручники, і навіть не населення, а народ, який є хазяїном на цій землі і який має повне та абсолютне право зайти в усі СВОЇ державні будинки, де сидять смотрящіє від олігархічної мафії, взяти їх за комірець і зробити з ними все що завгодно. Як мінімум, викинути їх з цих будинків, провести чесні вибори своїх представників у владу та в подальшому контролювати їхню діяльність, щоб не повторилося те, що ми спостерігаємо ось вже 25 років.
І це буде цілком відповідати Конституції.
Головне. Квінтенсенція.
Єдиним джерелом влади є народ.
Все. Ніякого словоблуддя, ніяких мутних інтерпретацій.
Все, що буде робити народ, чи то Майдан, чи то самоврядування, чи то ще якась форма протидії олігархічній мафії, що захопила нашу країну буде ЗАКОННОЮ.

Немає коментарів:

Дописати коментар