Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 18 січня 2017 р.

Прем'єр-міністр Клім Чугункін


Жив-був в Вінниці риночний барига, бидло і люмпен без будь-якої освіти, Клім Чугункін.
А у Верховній Раді жили-були фракції і групи БПП, НФ, Оппоблок, Радикальна партія, Самопоміч, Відродження та Воля народу. А на Банковій був їхній хазяїн, Порошенко.
І вирішили ці фракції і групи та їхній хазяїн з Банкової, Порошенко, взяти цього жлоба по життю Кліма Чугункіна, вставити йому свій гіпофіз, та зробити таким чином з нього Прем'єр-міністра В.Б.Гройсмана.
Ну вирішили і зробили. Вміймали його, нагодували краківською ковбасою, щоб не хвилювався, приспали і зробили цю операцію.
Вставили йому свій гіфпофіз. А ми знаємо, що це за партії та фракції. Одна сволота, ворье, корупціонери, падли, зрадники та кремлівські шестірки. За їхнього хазяїна взагалі мови нема. Тварюка така, що світ не бачив.
І ось вони зробили такий мікс, змішали Кліма Чугункіна із собою. І назвали його Прем'єр-міністром В.Б.Гройсманом. Хазяїн Порошенко завів його в Кабмін, дав йому понюхати венік з квітів, і Гройсман-Чугункін почав керувати нашою країною.
Що з цього вийшло, ми відчуваємо на своїй шкурі.
Доктор Борменталь та профессор Преображенський! Аууу!!!
Зробіть назад з Гройсмана Кліма Чугункіна, а з членів тих фракцій і груп та їхнього хазяїна, Порошенка, що підсунули нам таку свиню, зграю собак Шаріков!
Будь ласка!

Немає коментарів:

Дописати коментар