Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 20 січня 2017 р.



Навіть, якщо і правда, що ти закриваєш фабрику в Липецьку, хоча я на 99,9999..% впевнений, що це черговий разводняк, але припустимо, що це перша правда від тебе за всі ці роки, то це вже -ПІЗНО!
Пізно тому, що залишається фабрика в Калуге, залишається будівництво в інших містах Рашкі, залишаються військові заводи в Севастополі, що на порядки гірше, ніж фабрика в Липецьку.
Пізно тому, що ти, від кучеряшек на твоїй балде до п'ят, весь в крові українськиз воїнів, яких ти вбив в Іловайському та Дебальцевському котлах, в крові генерала Кульчицького та 11 бійців. що з ним загинули, в крові 49 наших десантників, яких навмисно відправив під ворожий обстріл ти, та твій підлеглий, чию продажну шкуру ти досі захищаєш, в крові десятків тисяч Героїв, які поклали свої голови завдяки тобі, тому що ти саботував на цій війні все, що можна, починаючи від оголошення війни війною, закінчуючи забезпеченням армії зброєю, боєприпасами, одягом, взагалі, всім необхідним, що потребує армія під час війни.
Пізно тому, що ти весь час розкрадав оборонний Бюджет, набиваючи свої бездонні кишені. І не тільки оборонний, всі Бюджети, які приймалися під час твого ублюдочно-зрадницько-проституйованого керування країною.
Пізно тому, що ти знищив гривню на догоду своїм меркантильно-клептократичним інтересам.
Пізно тому, що ти перетворив банковсько-фінансову систему України на філіал фінансової системи Рашкі.
Пізно тому, що ти зробив Україну банкрутом, збільшивши ії державний борг до розміру ВВП країни.
Пізно тому, що ти зробив жебраками мільйони українців внаслідок своїх крадижницьких схем с газом та тарифами, позбавив їх роботи, знищивши середній бізнес та малі підприємства.
Пізно тому, що ти, злобна тварюка, забив тюрми справжніми українськими патріотами, а тих, хто обкрадав нашу країну всі ці 25 років, п'яту колону, що і принесла війну на нашу земля, ти попризначав на хлібні посади, всіх їх зібрав навколо себе та надав їм абсолютний імунутет від кримінального переслідування.
Пізно тому, що ти довів корупцію в країні до небачених в світі масштабів.
Пізно тому, що ти мегабрехун, другого такого не знайдеш в усьому Всесвіті.
Пізно тому, що ти сфальшував вибори Президента та парламентські вибори. Що ти досі не звільнив неповноважну Центральну виборчу комісію з ії Головою, фальсифікатором-підрахуем Охендовським.
Пізно тому, що ти мерзота, що ти гніда підколодна, що ти падла і покидьок, що ти виродок та погань вонюча, що ти кремлівський холуй, що ти нелюдь.
ПІЗНО, ПЕТЯ, ПІЗНО.

Немає коментарів:

Дописати коментар