Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 4 жовтня 2016 р.

Шарль де Порошенко


          Ляшка вже вирішив не ховатися за гучними гаслами та гнівними вимогами і почав відверто підпирати своїм могутнім плечем Пецю Офшоренка, який від власної брехні та своїх крадіжо почав втрачати рівновагу.
          Сьогодні в Раді, Пеця почав проштовхувати закон про індустріальні парки. Вони вже були при Януковичу, до 2005 року. Тільки тоді мали назву економічні зони. Також було багато пафосних реляцій, що туди шаленим потоком хлинуть інвестиції.
          А на ділі туди завозили ножки Буша і Україна втрачала мільярди гривень. Коли Тимошенко стала Прем'єр-міністром, то вона позакривала всі ці кормушки Януковича, і одразу Бюджет України зріс майже вдвічи. А потім та ж Тимошенко збудувала з нуля птаховиробничу промисловість, і вже Україна почала експортувати продукцію птаховиробництва.
          І ось Пеця Офшоренко вирішив піти по слідах свого бувшого патрона та однопартійця Януковича, і знов повідкривати ці чорні дири. Для себе любимого звісно. Вже і галузі були названі, це цукровиробництво та машинобудування. Там де Пеця і промишляє.
          Ну, і мабуть там щось і Ляшке повинно перепасти, і тому він взявся просувати цей закон та порівнювати Пецю Офшоренка з Шарлем де Голлем. Якій після війни також створив у Франції економічні зони і завдяки цьому Франції дуже швидко відродила свою економику.
          Тільки Ляшка не сказав головного, що Шарль де Голль не був корупціонером, як Порошенко, і в нього не було заводів, пароходів у своїй власності, як у Порошенка. Також, Шарль де Голль був патріотом своєї країни, на відміну від Порошенка, який є кремлівськи холуєм та українофобом.
          Власне, з Ляшкою давно було все зрозуміло, і сьогоднішні його дефірамби на адресу Пеці та голосування разом з ригами, БПП та НФ є останніми мазками його гнилого портрета.

Немає коментарів:

Дописати коментар