Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 3 жовтня 2016 р.

Юлія Тимошенко: Порошенко - узурпатор!


          Це, Юлія Тимошенко сказала сьогодні на Погоджувальній раді -https://www.youtube.com/watch?v=Xgo0hiwVuEA
          Коли це говоримо ми, народ, то ми і самі розуміємо, що для Порошенка ми ніхто. Писк комара для Порошенко гучніший, ніж наш, в мільйони децибел голос.
          Коли це говорить фрік Ляшко, то ми розуміємо, що це фейк і фарс від придворного "опозиціонера". Він говорить те саме, що і Тимошенко, але його мета єдина - перетягти до себе всіх, хто проти корупціонераПорошенка. А уж голосувати він буде так, як потрібно тому ж Порошенку. Що ми і бачимо. Чи ще не всі бачать? Та ні, думаю ідіотів вже залишилося стільки, скільки їх народила природа, мінімальна кількість. Природа знає, що робить, без ідіотів мабуть також не можна.
          Якщо це говорить Жопоблок та іже з ним, то ми одразу згадуємо - "Чия би корова мукала...", і посилаємо за відомою адресою - ПНХ.
          А ось коли це говорить Юлія Тимошенко, то це вже землетрус в нашому політикумі. Власне все, що говорить Юлія Тимошенко, то і Порошенко, і ляшкі, і яценюки, і гройсмани, і березюки, і вся порошенківська сРать, що зараз гвалтує Україну, дуже добре чують.
          Вже почалися репресії проти Тимошенко. Порошенко, як і Янукович вже починає промацувати грунт щодо чергової фальсифікації кримінальної справи проти Тимошенко з метою знов запроторити її у в'язницю.
          То я запитую, ми що, як і в 2011 році, дозволимо цій банді кинути Юлію Тимошенко у в'язницю?
          Навже ще залишився той, хто не розуміє, що єдина людина в політиці, яка на нашму боці, це Юлія Тимошенко?

Немає коментарів:

Дописати коментар