Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 30 липня 2012 р.

Третій...контрольний...

                     Це перепост моєї ж, давньої замітки, тільки текст підкорегував, та анімашку трішки змінив. Поки робив все це, по ТВ показували як на бандитську стрелку позбігалися мудозвони, мудаки, гавнюки, гандони, старпери...всіх не перерахуєш. На додачу, там ще матеріалізувався межигірський параноїк, який до цього був в Криму. Який-то Степа Ліходеєв навпаки. Послухавши маячню цього мезозойського ящура, я ще більше впевнився, що цей перепост, все ж таки буде актуальним.
                     А справа ось в чому. Не треба нагадувати, як доля била Януковича то по грудях, то по його порожній балде.
                     Перший раз, це було яйце, другий раз, вінок з ялинки. Він цю "ялинку" ще намагався колись вимовити, але не зміг. Мабуть, тоді йому пам'ять відбило. Брякнув на "могущественном", - "й-й-й-олка".
                     Да, так ось, зверніть увагу на наступне -
                     ЯЙЦЕ -     чотири літери
                     ЯЛИНКА - шість літер
                     Мало того, обидві назви цього високоточного озброєння, починаються на літеру Я, як власне, і прізвище самої мішені - Януковича.


                    Йдемо далі. Крок збільшення цих назв, дві літери. Тепер подивимося, а скільки ж літер у прізвища "Янукович". Рахуємо, і нараховуємо вісім літер. Відповідно, вибудовується арифметична прогресія - 4,6,8
                    Додатково слід зауважити ще одну деталь. Начебто дрібну, але показову. Всі мабуть хоч раз, та були на похованні. І з чим Ви туди йдете? Так, з квітами. І кількість квітів повинна бути парною. 2,4,6,8, і так далі...Мабуть, недарма такі збіги. Бр-р-р, холодком Стікса повіяло...
                    Тому, вимальовується наступна аналогія. Якщо вважати, що слово "Янукович", це труна, то кришка цієї труни повинна підходити до неї. "Яйце" та "ялинка", не підходять, ці кришки проваляться. Власне, так воно і вийшло. Якщо слово буде більше восьми літер, то така кришка також не підійде, цвяхи ніяк буде забити. Відповідно, зупиняємося на тому, що наступним видом озброєння, яке і буде кришкою до труни, під назвою "Янукович", буде щось, що починається на Я, та буде складатися з восьми літер.
                     Можна сказати, що перши два постріли були пристрілювальні, а ось третій, буде вже контрольним.
                     Хоча, можливо, це необов'язково повинен бути якійсь предмет. Може якесь прізвище, або якась природна аномалія, чи ще щось...Я спробував пригадати, що ж починається з літери Я, та складається з восьми літер. Якось нічого не лізло в голову, ось що в мене вийшло- 
                     Яблунька
                     Явдокіма
                     Ягнятина
                     Язичниця
                     Якименко
                     Яйцеклад
                     Ялтинець
                     Якголята
                     Ячмінник
                     Ятаганом
                      Не знаю, що ше можна вигадати. З прізвищ, ще можна назвати "Якубович". Не знаю, чи живий він ще, а якщо живий, то йому треба терміново померти, або залягти на дно.
                     Ще можна поспівчувати жінкам міста Ялта. Якщо наш сатрап піде шляхом царя Ірода, то велика вірогідність, що він може знищити всіх ялтинців в Ялті.
                     З "ятаганом", також може виникнути халепа. Як відомо, це турецька зброя, то в зв'язку з цим, Янукович може почати війну з Турциєю, щоб знищити там всі ятагани.
                     Оце таке дослідження. В казках, є такий собі Кащей Бессмертний. Його смерть була в голці, яку він ретельно заховав в яйці, яйце...ну і так далі, всі знають. В нас з'явився свій Кащей. Кащей Янукович. Його смерть в предметі, чи в чомусь іншому, що починається на Я, та має вісім літер.
                     Ось така радісна інформація.
                     Хай живе Янукович! До самої смерті!!!!
                  

Немає коментарів:

Дописати коментар