Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 22 лютого 2020 р.

Злочинець Зеленський.




Шановна установа, Офіс Генерального прокурора, поспішаю повідомити Вам про злочини, скоєні некто Зеленським, більш відомим за погремухою "Вова Оманський".
Цей, некто #Зеленський, перебуваючи на службі у народу України, здійснив декілька злочинів, які, на мій погляд підпадають під найжорсткіше покарання, довічне ув'язнення.
Перше.
Некто Зеленський проявив злочинну бездіяльність в питанні евакуації громадян України з міста Ухань, Китай, в якому вирує епідемія смертельного вірусу. В той час, як всі країни евакуювали своїх громадян в перші дні, цей некто Зеленський тягнув з евакуацією півтора місяці. Для чого він це робив, ви також повинні з'ясувати.
Друге.
Два дні тому він таки евакуював громадян України. Як це він зробив, бачила вся країна і весь світ. Все було зроблено непрофесійно, з порушенням всіх санітарно-епідеміологічних норм. Не була зроблена належна підготовка приміщення для розміщення людей, не була проведена інформаційно-роз'яснювальна робота. Весь процес евакуації представляв собою, небаченого масштабу приклад злочинного нехлюйства. Своїми діями, некто Зеленський наразив на смертельну небезпеку мільйони українців.
Третє.
Не дивлячись на те, що він вже скоїв злочин, некто Зеленський вирішив не зупинятися, і застосував силу в місті Нові Санжари проти мешканців цього міста, які, як і ті люди, яких евакуювали з Китаю, намагалися захистити себе від небезпечного вірусу. При чому сила була застосована неспівмірна, тисячі бійців Нацгвардії, поліції, бронетранспорти. Бронетранспортери, можете уявити? Проти мирного населення! Весь світ жахнувся коли побачив ці кадри. Одна справа, що цей Зеленський є злочинецем, а інша справа, що він зруйнував репутацію держава Україна такими своїми діями. Окрім того, під час цих подій, некто Зеленський спрямував в Нові Санжари титушек, які створювали провокації, жбурляючи каміння в нацгвардійців та в автобус з евакуйованими.
І четверте.
Це вже для проведення вами профілактичних дій. Після всього цього, що він накоїв, цей некто Зеленський почав погрожувати громадянам України ще більш кривавим розгоном, якщо вони вийдуть протестувати, коли він почне красти їхню землю, землю народу України.
Шановний Генеральний прокурор, звісно, це своє.повідомлення я написав не юридичною мовою, без посилання на відповідні статті Кримінального Кодексу. Але ж на те ви і прокуратура, щоб оформити все належним чином.
Прошу вас негайно заарештувати некто Зеленського, погремуха "Вова Оманський", ретельно підготувати цю справу до суду і посадити в тюрму цього небезпечного злочинця Зеленського.

Немає коментарів:

Дописати коментар