Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 18 лютого 2020 р.

Весела провокація.



Цей Зеленський кремлівський уепень, назвав наступ рашкіних військ та вбивство наших воїнів аж цілою провокацією.
Ну, попровокували трішки, потім обнялися та пішли разом пиво пити. Тільки це обдолбане гавно Зеленського потурбували. Він в черговий раз кайф ловив, а тут потягли його давати відсіч. А кому давати, мирним вбивцям, братанам Зеленського? Ні, це просто весела провокація, не більше.
Тому, Зеленський, пожмаканий, переляканий, без краватки, яку загубив даючи відсіч, прибіг на пресуху, і поклявшися зубом, запевнив, що це і є початок припинення війни і наступ миру. Ну і урочисто поспівчував загиблому бійцю. Не родичам, а вбитому ним же українському воїну. Здається, це вже шизоїдна некрофілія....
Я не розумію, подельник Зеленського, Порошенко, всіх українських патріотів вбив та покидав по тюрмах, що ніхто вже навіть не обурюється тому, що відбувається, я вже не кажу, щоб взагалі, без зайвих слів піти та викинути цю кремлівську падлу Зеленського з влади?
Дивлюся, Порошенко вже почав підспівувати своєму подельнику Зеленському про доцільність та користь спільного з вбивцями патрулювання кордону. Хоча тут нічого дивного нема, обидва є кремлівськими холуями.
А бойові "націоналісти" взялися захищати малий бізнес. Ну а більше їм нема чим зайнятися. Не державу ж свою захищати від малороского уепка Зеленського...(((

Немає коментарів:

Дописати коментар