Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 25 лютого 2018 р.

Порошенко і грошове дерево.


Знов про купівлю електровозів у General Electric.
        Не будемо зараз пояснювати, що більш ідіотичного контракта в світі ще не було. 
        Що це абсурд, купувати електровози за кордоном. коли у нас є декілька заводів. які здатні їх випускати. Навіть наш Полтавський ТРЗ можна задіяти, я вже не кажу про Дніпровський, про Крюківський і ще декілька заводів. Це навіть більше ніж абсурд, це свідоме знищення нашої економіки.
         Не будемо також згадувати, що ці електровози насправді будуть поставлятися з Казахстану, з заводу, який дійсно належить General Electric. Але тільки на 50%. Решта 50% належить... кому би ви думали, а? Так, російському Трансмашхолдингу. В принципі, тут також нема чогось дивного. Враховуючи, що Порошенко давав клятву ФСБ всіляко розвивати економіку Рашки. За що і отримав феесбешне погоняло Лоліта.
        Не будемо згадувати, що і самого контракту ніхто не бачив.
        І про кредит в 1 млрд доларів, який для цього контракту Україна візьме у американського City Bank, так само не будемо згадувати. А кредит, це відсотки. Також дрібниці.
        Згадаємо краще про гучне, під фанфари, висвітлення цієї "грандіозної" події. За участі САМОГО Порошенка! Тлумач Порошенка, Ціголка, просто розтікався солодкою калюжою, кліпаючи ода Порошенку. Дурак Шкіряк також підключився, хоча і ніс феєричну дурню про інвестиції, коли це була звичайна купівля товару. За наші ж гроші.
        Згадаємо про відношення Трампа до Порошенка. М'яко кажучи, ніяке відношення. А по-простому, він послав його накуй і взагалі не бажає з ним зустрічатися. Хоча на тій прес-конференції, Порошенко посилав Трампу віртуальні поцілунки, розповідаючи про домовленість з ним щодо цих, так званих, інвестицій. Ну ми вже звикли до такої брехні. Може Порошенко збирається і Трампа в лохі записати. Ми жє пам'ятаємо, що на тій фотосесії Трамп розповідав тільки про буревій десь в Мексиці. І ні про які електровози і не згадував.
        І згадаємо те, що Порошенка народ може скоро лінчувати за всі його злочини, які він здійснив в Україні і над українцями.
Але у Порошенко міцно сидить в голові ідея fixe - продовжити це своє купання в золоті, залишившись на другий термін на Банковій.
        В принципі, зробити це йому ніщо не заважає. Всі політичні гравці(саме гравці, в нас нема політиків та політичних діячів), готові в тій, чи інший ступені працювати на Порошенка, на його ідею fixe, і знов всадити його на Банкову. Абсолютно всі. Державницьких партій і нас нема. На народ він може взагалі не звертати уваги. Якщо цей народ проголосував за такого ублюдка в 2014 році, то другий раз він пройде, навіть якщо за нього і не проголосують. Просто буде наймасштабніша фальсифікація, а цей народ-лох, і не пікне.
        Але є одна заковика. Одна перепона. У вигляді одночасно і залізобетонної стіни і сокири.
        Я вище написав, що у нас нема політичних діячів та державницьких партій. Тут є невеличке уточнення.
        Цей победоносний поступ клептократа та колаборанта Порошенка може зупинити одна невеличка жінка. Це Юлія Тимошенко. Вона є єдиним політичним діячем в Україні, а партія Батьківщина, єдиною державницькою українською партією. Ці два суб'єкта, псують Порошенку всю погоду. Тимошенко доводить його до сказу та обгрунтованого жаху перед тим, якщо вона прийде до влади. Він розуміє, що для нього це буде тюрма. 
        Тому. Порошенку треба кров з носу, не допустити Тимошенко до виборів. Хоча би саму Тимошенко. В Раді з партією Батьківщина він ще якось впорається. А ось Тимошенко, це цвях в його домовину. Це кащеєва голка Порошенка.
        Але якщо він просто прибере її з виборів та намалює собі перемогу, то ще треба щоб його визнали в світі. І перш за все, в Штатах. Йому вкрай необхідно бути легітимним в очах янкі.
        Ось він і влаштовує таки любовні посили для американців, для Трампа. Мовляв, дивіться, я купую у вас електровози! Я купую у вас песинльванський вуголь! Я хороший! Я вас люблю, полюбить і ви мене!
        І одночасно намагається зробити американців співучасниками переслідування Тимошенко, а якщо пощастить, то руками тих же американців кинути її у в'язницю.
        Не дарма, сьогодні, після оголошення ціього ідіотичного контракту, з'явилося, не сіло, не впало, інтерв'ю зампрокурора Єніна, про справу Лазаренка. Затягану, заїжджену до дир, але яка є єдиною, хоч і хибною та надуманою підставою, де можна згадати прізвище Тимошенко. Єнін співав все те, що вже сотні разів було проспівано всіма генпрокурорами, всіма цепними псами режиму. Що гроші Лазаренка ось-ось повернуться в Україну. що наша прокуратура тісно співпрацює з американською прокуратурою в справі Лазарена, що в Штатах збираються відкривати нові обвинувачення Лазаренку(але ніяких документів щодо цього в нього нема), почав знов туди ліпити Шербаня. Вопчим все в дусі тієї кампанії по дискредитації Тимошенко, що вже набирає обертів. Хоча вимушено вичавив з себе, що ніякого впровадження щодо Тимошенко у цій справі нема.
        Ось це головна причина цих контрактів. Це намагання Порошенко залізти без мила в зад американцям, попередньо розцілувавши цей зад, та давши їм хабаря у вигляді шкідливих для України контрактів та закупок. Тримаючи в кишені дулю, але з таємною надією, що американці її не помітять.
        Порошенко розмірковує, як будь-який наш доморощений ворюга-олігарх, у якого тільки один засіб збагачення - крадіжка. Або просто тупо вкрасти, або купити відповідних чиновників, суддів чи прокурорів і таки вкрасти.
        Але Америка вже давно проїхала цей етап. Там вже всі Президенти та чиновники віддають перевагу своїм національним інтересам, на відміну від Порошенка. І шанують закони, а не договрняки та хабарі. 
        І з усього видно, що Порошенко поки вхолосту проводить ці свої фейкові трансантлантичні футуристичні завлекухі, які більше нагадують кордебалет з задирання пеціних ляшек та підставлянням свого жирного заду, ніж ефективну та чесну боротьбу за владу. Свідченням чого є мишиний піск замгенпрокурора з надією, що його почують на Капітолійському пагорбі.
        Поки що єдині, хто виграв в цій виставі, це General Electric, Трансмашхолдинг та казахи, які, за допомогою Порошенка, розвели Україну на 1 млрд баксів.
        Але Юлія Тимошенко Порошенку не по зубах. Він це зрозуміє, коли невдовзі опиниться на зоні, біля параші. На своєму законному місці.
        Тут треба і українцям розуміти, що Пеця Порошенко всі ці чотире роки тільки принюхувався до грошового дерева, яким є Україна. Якщо він залишиться ще на один термін, то він обдере це дерево вщент. І корені знищить...(((

Джерело - 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1854515208179274&set=p.1854515208179274&type=3&theater

Немає коментарів:

Дописати коментар