Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 12 лютого 2018 р.

Добро і зло. Тимошенко і Порошенко.

       

          Баланс повинен бути.
          Хз в якій пропорції, це не нашого розуму справа, але перекоси неприпустимі. Інакше все накриється мідним тазом.
          На балансі тримається все. Від інфузорії-туфельки до Всесвіту.
          Умовно цей баланс можна назвати добро і зло. Чисто умовно. Тому що добро може бути злом, а зло добром. Але  в усіх конфігураціях одна складова повинна протистояти іншій складовій. Або навпаки.
          Це метафізика. Про неї довго можна говорити і все без будь-якого результату. Ще раз, це не нашого розуму справа.
          Тому, спробуємо пильно, наскільки дозволяє наш пофігізм та терпілізм, роздивитися варіанти розвитку подій у нашому, окремо взятому, українському Всесвіті.
          То ж Україна, Порошенко...ну, і трішки Тимошенко.
          В Україні вже 26 років нема вищезгаданого балансу добра і зла. Всі ці роки у нас панувало зло. Після Рашки, Україна була другою меккою зла на планеті. Тільки один раз, під час прем'єрства Тимошенко, добро спробувало відновити паритет. Але тоді у добра не вистачило повноважень та механізмів для відновлення статус-кво.
          Тоді зло встояло, і сьогодні вже досягло апофеозу своєї навали на Україну. В нього є обличчя, і воно постійно його змінює. Зараз це обличчя Порошенка. Саме йому зло делегувало свої повноваження та важелі керування.
          Зло, в обличчі Порошенка, вже знищило Україну. Україна зараз, як держава, це політичний небіжчик. І це треба визнати. Залишається дрібниця, підписати відповідну бамагу, якою буде засвідчено ліквідацію нашої країни і спрямувати її в ООН. Для фіксації ліквідації.
          Але не забуваймо про метафізику. Все знаходиться під контролем. В тому числі і статичність балансу добра і зла. Ні, динаміка допускається, але у визначених межах. І ось відхилення від балансу зла досягло своєї межі. Хоче ця межа могла бути досягнута раніше. З меншою шкодою для України і з меншими, або навіть абсолютно без людських жертв. Але українці вирішили полежати на канапі, не втручатися у розвиток подій та перетерпіти цю лиху годину. Українці обдурили самих себе сівши на березі Дніпра в очікування, що труп зла, в обличчі Порошенка, пропливе повз них. Але зло вже набрало такої потуги, і створило таку хвилю, що десятки тисяч українців, що сиділи на березі, були змиті цією хвилею та загинули.
          Хз, хто контролює цей баланс, але він завжди на посту. Зараз пішов зворотній процес. Без участі українців, тому що вони не здатні з'акумулювати необхідну кількість добра, щоб воно стало настільки могутнім, що могло би захистити себе само. В зв'язку з цим, той хто доглядає за дотриманням Кодексу честі добра і зла, сам починає карати зло і відновлювати права добра. Без нашої участі. Бо ми не тягнемо навіть на аналог інфузорії-туфельки, яка живе вже тисячі, якщо не мільйони років, і сама собі дає ради.
          Так, це Україна. Тут процес пішов.
          Тепер про обличчя зла, про Порошенка.
          Звісно, що покарати зло можна досить умовно. Воно все рівно залишиться. А ось обличчя зла карається не умовно, воно карається по всіх аспектах. І по фізичних і по матеріальних і по духовних і по соціальних і по психічних, вопчим отримує на всю катушку. Щоб неповадно було. Невідомо, як покарає контролер Порошенка. Відомо тільки, що покарає.
          Давайте розглянемо варіанти.
          Почнемо по порядку. Припустимо, Порошенко підписує цю бамагу про ліквідацію України. Фсе. України нема. Але нема і посади Президента. Або посади Царя України, як сприймає її зло. Паротягом нема і сакральності Порошенка. Він знов стає "весь в сльозах і соплях". А з огляду на те, що у наших козаків тремтять коліна перед сакральністю, і вони готові їй цілувати жовті нігті на її ногах, навіть, якщо вона їх вбиває, то після зникнення сакральності, в них зникає і тремтіння в колінках і з'являється "згинуть наші вороженьки". Тоді вони попросту можуть грохнуть обличчя зла Порошенка. Згинути його. Тим більше, що цю процедуру вони вже добре опанували на фронті. Але тоді, захищаючи сакральну владу зла, Порошенка.
          Це може бути схоже на помсту. Але це не так. Вірніше, це так, якщо розглядати тільки цей, окремий епізод. А в загальній картині, це буде виглядати цілком закономірно та органічно. Як один з пазлів. Але для Порошенка це не пазл, це його життя. Яке він, звісно, не хоче втрачати.
          Навіть, якщо Порошенко перебереться в Мордор, від греха подалі. Вірогідність того, що там його дістануть наші месники, звісно зменшується, десь так відсотків 20 буде, але натомість, збільшується вірогідність, що там Порошенка ліквідує його спільник по злу, Путькін. Навіщо Путькіну такий свідок, якщо він і сам перебуває під загрозою сокири контролера. Тим більше, що з полонієм, ніяких проблем у Путькіна нема.
          Так що, в цьому варіанті обличчю зла Порошенку нічого гарного не світить.
          І не забуваємо, що виправлення дисбалансу добра і зла йде своєю чергою. Приклад тому, візит Тимошенко до США.
          Другий варіант, Порошенко не підписує ліквідаційну бамагу.
          Ну тут підваріанти.
          Порошенко може дотягти до виборів живим. Неважливо до яких, чергових чи позачергових. Але. Ці вибори йому треба або фальсифікувати або не фальсифікувати.
          Якщо фальсифікувати, то тоді їх 100% не визнають в світі(після цього йому вже ніякі Мальдіви та бали вже не світять, йому навіть швейцари будуть давати пендаля), він стане невиїздним з загрозою арешту, і йому таки доведеться звертатися до першого варіанту, або, сакрально звільнений народ може скрутити його в баранячий ріг та закопати в землю. Підваріант фальсифікації також не годиться.
          А якщо не фальсифікувати, то тоді гору бере добро в обличчі Тимошенко. Ні, вона не буде діяти тими засобами, що і обличчя зла Порошенко. Незалежно від того, чи вищий за неї цей рівень, чи нижчий. Вона, особисто, не буде мститися. Вона створить систему міцного і могутнього добра, яке вже незалежно від самої Тимошенко, буде карати зло тут і зараз. Неминуче покарання.  І почне з голови, з обличчя зла, Порошенка. І далі по всьому ланцюгу. В цьому підваріанті є шанс, що Порошенко залишиться живим. Але все, що він стягував до себе в офшори, витягуючи це у нас, все це, разом с заводами та фабриками, все в нього буде забрано і повернуто нам. Плюс, довічно, вікно в решітку для цього обличчя зла.
          Це про Порошенка. Тут також процес йде. Поки ми не учасники, то спостерігаємо. Можливо і станемо учасниками. Для перевірки нас.
          Ну, і трішки про Тимошенко.
          Я не знаю, хтось чув, щоб окрім Христа, когось ще приводили до тями з мертвих? Щоб небіжчик став живіший за всіх живих?
          А Юлії Тимошенко доведеться небіжчика Україну перетворити в заможну і могутню країну та державу. Мамадарагая, як же вона це зробить? А зробить. І казала, що знає як.
          Єдине, що я точно розумію, що сама вона це не зробить. Без нашої допомоги. Я вже поряд з нею, поряд з добром.
          А ви?
          Поряд з добром чи зі злом?

Немає коментарів:

Дописати коментар