Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 30 липня 2016 р.

Сором та огида, це наше життя....



          Думаю, нам не варто комплексувати, що в Україну приїде який-то Бабіч, посланий Путіним.
          Ми ж не комплексуємо, що Порошенко є цивільною жоною Путіна. І Путін пользує його регулярно та методично. Де впіймає. Хоч і в сортирі. Навіть з Кремля. І без будь-якого спротиву. По першому свистку.
          Ми ж не комплексуємо, що Порошенко утримує та повністю забезпечує кулями, градами, гранатами, снарядами руську дивізію, яка зараз вбиває наших воїнів. Ну вбиває, і вбиває. Ну утримує, і утримує.
          Ми ж не комплексуємо, що Порошенко в координації з Путіним створює котли для наших військ та знищує в них тисячі наших патріотів. Ну знищує, та знищує.
          Ми ж не комплексуємо, що Порошенко не робить замовлення військової зброї для нашої армії, а продає все за кордон. В той час, коли воїни на фронте воюють ледве не з кулеметами "Максим".
          Ми ж не комплексуємо, коли Порошенко наказав відвести всю важку техніку з фронта, залишивши наших бійців з пістолетами та автоматами про танків, градів та гармат.
          Ми ж не комплексуємо, коли Порошенко організував мегаконтрабандну сеть торгівлі з окупованими територіями. Ну займається людина бізнесом, і займається.
          Ми ж не комплексуємо, коли Порошенко підписав в Мінську капітуляцію України. Ну капітуляція так капітуляція. Так?
          Ми ж не комплексуємо, коли Порошенко організовує хренову ходу УПЦ МП ФСБ. Хай роблять, що хочуть, так?
          Ми ж не комплексуємо, коли Порошенко забив під зав'язку всі тюрми нашими патріотами, в той час, коли жодна кремлівська сволота не покарана.
          Ми ж не комплексуємо, коли Порошенко знищує нашу валюту по команді з Кремля, роблячи нас жебраками. Нам жебраками бути приємніше та зручніше, так?
          Ми ж не комплексуємо, коли Порошенко відверто бреше та вважає нас бидлом. Ну бидло ми, і бидло.
          І так далі, і так далі....величезний перелік відсутності у нас ознак народу, нації, відсутності у нас гідності та честі, відсутності громадянської відповідальності за свою країну.
          То чому ми повинні обурюватися приїздом чергового спільника Порошенка, якогось там полковника ФСБ, який створить тут свою мініагентурну сеть, в той час, коли генерал ФСБ Порошенко вже створив в Україні мегаагентурну сеть ФСБ, яка охопила вже всі життєво важливі сфери функціонування держави, всі гілки влади, включно з армією.
          Мабуть не будемо.....

         
          

Немає коментарів:

Дописати коментар