Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 6 липня 2016 р.

Вимагаємо список!



          Ну чому ми такі забудькуваті?
          "Ми", це народ України. 40 мільйонів. Чи скільки нас там залишилося. Але і 40 млн багато.
          Нагадую, ми, можемо все і маємо право на все.
          Наприклад можемо легко та невимушено поставити кремлівського холуя Порошенка та всю його челядь до стінки та грохнути. І все буде в рамках права. Ніхто в світі нам кривого слова не скаже. Бо ми, народ України, і є справжня влада. І тільки ми, народ України, маємо право на насилля. Для встановлення справедливості.
          Але ми не будемо цього робити. Тому що ми цивілізований народ. І можемо встановити справедливість цивілізованими засобами. Хоча стінка також цивілізований засіб. Але тут ще спрацьовує наш менталітет, ми дуже жалісливі до наших гнобителів та вбивць і до останнього не вживаємо до них летальних засобів. Гарно це, чи погано, зараз не будемо з'ясовувати. Зараз про інше.
          Про забудькуватість.
          Ми забули з'ясувати, хто керує нашою країною.
          Ну те, що керує Порошенко, це ми знаємо. Керує незаконно та нелегітимно, це також знаємо.
          Але зробимо вигляд, що ми цього не знаємо. Тому що Україна. це парламентсько-президентська республіка. Виконавчу владу формує та контролює парламентська коаліція. У Президента, по Конституції взагалі нема ніякої влади. Він може тільки пропонувати двох міністрів в Кабмін і ще деяких чиновників. Але всі вони відносяться до виконавчої влади та підконтрольні Верховній Раді і тій же коаліції.
          Вже зовсім гаряче стає. Наближаємося до problema principale, яка стоїть перед нами в повний зріст і знаходиться в повному тумані, якщо не сказати, - в імлі. 
          А хто у нас коаліція?
          Хто призначив Кабінет міністрів? Хто призначив дрібного вінницького злодюжку Гройсмана Прем'єр-міністром?
          Ви знаєте? Ви бачили список коаліції?
          Ось як написано в Конституції, стаття 83:
          "У Верховній Раді України за результатами виборів і на основі узгодження політичних позицій формується коаліція депутатських фракцій, до складу якої входить більшість народних депутатів України від конституційного складу Верховної Ради України."
          Коаліція з фракцій, і більшість від 450 депутатів, яких ми обрали. Тобто, 226 і більше.
          Нам пред'явили цю більшість?
          Нам надали для ознайомлення список цієї більшості?
          Мені ні. А вам?
          То ж я вимагаю надати мені цей список!
          Хто хоче, приєднуйтеся до мене. Як приєднуватися, не знаю. Можливо розшарювати де тільки можна цю світлину. Я розшарюю.
          Так, Порошенко давно вертів нас на одному місці. Він знає, що ми жалісливі, і поки не будемо намагатися дотягнутися до його шиї.
          Але, якщо окрім мене, те саме будуть вимагати всі 40 млн....добре, хай 10 мільйонів, то така кількість може викликати подив у Порошенка енд банда і загнати їх в тупік. А в тупіку дуже замало повітря, і вони самі можуть відкинути копита внаслідок задухи. Чим полегшать нам вирішення цього питання.
          Ну, або нададуть список. Одне з двох.
          
А якщо нададуть список, і там не буде 226, визначенних Конституцією, учасників коаліції, то цю Раду треба гнати к... ну ви зрозуміли куди....

Немає коментарів:

Дописати коментар