Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 21 червня 2016 р.

Головне - футбол!


          Цей мордоровський виблядок вже остаточно ебнулся. Беспредел не підходить, він вже давно, порівняння з Гітлером, Сталіним, Путіним також недоречні, навіть вони такого не робили.
          Тільки "ебнулся" підходить.
          Цього підора по життю треба терміново ізолювати.
          Галопріл
          Показання: Гостре психомоторне збудження різного генезу (маніакальна фаза психозу, деменція, олігофренія, психопатії, гостра і хронічна шизофренія, ажитована депресія, алкоголізм), марення і галюцинації при шизофренії, параноїдних станах, гострих психозах; блювота і гикавка, які тривалий час зберігаються і стійкі до терапії; премедикація перед оперативним втручанням.
          Клозапин
          Показання. Шизофренія (у т.ч. при резистентності до терапії іншими нейролептиками або їх непереносимості), маніакальні стани, маніакально-депресивний психоз, психомоторне збудження при психопатіях, емоційні та поведінкові розлади (в т.ч. у дітей), важкі розлади сну.
          Флуфеназин
          Показання. Шизофренія (всі форми) і психози (гострі та хронічні, в т.ч. параноїдальні), особливо протікають на тлі депресивно-іпохондричних і ступорозная-кататонических станів, апатії і байдужості, включаючи купірування агресивності і психомоторного збудження; невротичні стани, що супроводжуються страхом, нервове напруження.
          І ще багато ліків.
          Негайно!

Немає коментарів:

Дописати коментар