Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 3 березня 2016 р.

Корупція та хабарництво. Порошенко і Яценюк.



        Шо таке, товарісчі, корупція, а що хабарництво?
        Корупція, це мегаунофантазія!
        А хабарництво, це мінісамдурак.
        Ось нещодавно, хтось дав денех (дванадцять тисяч баксів, якщо я не помиляюся), здається в Житомирі, чиновнику, щоб вирішити своє питання. 
        І цього чиновника помчала ловити ціла рота спецкомандос з Антикорупційного бюро в шкарпетках по 360 гривень з автоматами. кулеметами та рештою страхітливого реманенту.
         Це чистої води хабарництво, яке корупціонер Порошенко продає нам, як корупцію.
        Хабарництво, це коли ми, самі, витягаємо зі своєї кишені гроші у вигляді готівки і даємо їх якомусь чиновнику, щоб вирішити свою проблему. Ці гроші контролюємо ми, тому що це гроші наші і вони в нашій кишені. Хочемо даємо, не хочемо, не даємо. А вже якщо даємо, то знаємо за що. Хоча давати ніхто не зобов'язаний. Самдурак короче...)))
        Але Порошенко хоче, щоб ми не концентрувалися на корупції, яку він очолює. Щоб ми не вникали, що таке корупція, і звідки в неї ноги ростуть.
        І якщо корупціонер Порошенко створює Антикорупційне бюро, то невже у когось з'являється віра, що це бюро створено саме для боротьби з корупцією? )))
        Звісно ні. Воно створення для охорони корупції. Для централізації та подальшої каналізації всіх корупційних дій та справ, які вдається викрити журналістам та відповідним громадським структурам.
        Я не здивуюся, якщо з'являться Антибраконьєрське бюро, щоб прикрити браконьєрство, Антиконтрабандне бюро, щоб прикрити контрабанду, Антиграбіжницьке бюро, щоб прикрити грабунки, Антикрадіжницьке бюро, щоб прикрити крадіжки і так далі. Враховуючи те, що зараз нема влади і кожен безкарно може робити що хоче, то цілком вірогідно. Назвати владою те, що сидить на Банковій та на Грушевського, язик не повертається.
        А що ж таке корупція? 
        А корупція, це коли з Бюджету крадуть також наші гроші, але які ми вже не контролюємо. Ці гроші ми постійно перераховуємо в Бюджет у вигляді податків, і які ми довіряємо контролювати та розподіляти державним чиновникам, якім платимо заробітну плату також ми, з Бюджету. 
        Цих чиновників ми апріорі вважаємо чесними та порядними, якщо перераховуємо їм свої гроші. Інакше і бути не може. Ніхто ж з нас не дасть чужій людині на вулиці 10 тис баксів і попросить його піти купити йому авто? Може дати тільки в одному випадку. якщо знає цю людину та довіряє їй. І то ще питання.
        А тут чужим людям даємо гроші і думаємо, що їх не вкрадуть. І не просто чужим, а материм, фаховим корупціонерам Порошенка та йому самому.
        То ж корупція, це звичайна крадіжка, яку обгортають у різнокольорові фантикі, на кшталт "субсидії", "тендери", або малозрозумілими "відкати", якими насправді прикривають ту саму крадіжку.
        Хто ж в Україні займається корупцією?
        Мене дивує цей масовий психоз щодо Яценюка.
        Господи, ну ваті це вбили в голови, але чому в мережі, де всі вже биті-перебиті граблями, яких на м'якині вже не проведеш, які вже знають всі пастки та фальшиві маяки, які влада ось вже ...надцять років розставляє та розкидає, щоб замаскувати себе та збити з пантелику народ, то чому в мережі народ ще ведеться на цю байку?
        Порохоботи, Мінстець, особистий гучномовець Порошенка, Міха Саакашвілі з піною з рота, з матюками та прокльонами клянуть і ганьблять Яценюка, як самого головного злодія в Україні.
        Який Яценюк, коли все під Порошенко?
        В уряді тільки два-три міністра є ставлениками Яценюка. Решта це все люди Порошенка. І сам Яценюк під Порошенком. 
        Тарифи встановлює не Яценюк, їх встановлює Порошенко через цих своїх людей.
        Ціни на газ та бензин встановлює Порошенко, а не Яценюк.
        Стіну на кордоні з Мордором не ставить Порошенко, а не Яценюк.
        Індексацію зарплат та пенсій не робить Порошенко, а не Яценюк.
        Ціни на ліки піднімає Порошенко, а не Яценюк.
        Гроші в Міноборони розкрадає Порошенко, а не Яценюк.
        У нас СиРиСиРи.
        Порошенко це Генеральний секретар, а Яценюк, це призначений Порошенком Прісідатель Правітельства.
        Генеральний секретар поза підозрою. В усьому винен Прісілатель Правітельства. Який насправді ніхто.
        Нам втюхівають цю туфту, і багато хто ведеться на неї та кляне Прісідателя Правітельства.
        І звільнення Яценюка не хоче не Яценюк, а Порошенко.
        Ні, у Яценюка також кроляча мордашка у пуху. Але не в тих масштабах та пропорціях, яку нам намагаються вбити в голови Порошенко та його армія з Мінстеця.
        Яценюк та іже, крадуть стільки, скільки їм дає красти Порошенко. Тільки в цих межах та об'ємах.
        Але ці об'єми не йдуть ні в яке порівняння з тим, скільки краде сам Порошенко. Тут він поза конкуренцією.
        Саме Порошенко і є Головним Корупціонером України.
        І перевибори Ради та новий, навіть суперчесний уряд, нічого не змінять.
        Переобирати треба і Верховну Раду і Президента.

Немає коментарів:

Дописати коментар