Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 25 березня 2016 р.

Два комісара України


          Дивний екземпляр цей Порошенко. Його неможливо порівняти з жодною позитивною світовою особистістю. Натомість з будь-якою історичною падлюкою він має багато спільного. І в біографії, і в діях, і в рисах характеру.  Порошенко є яким-то концентрованим згустком(тут тавтологія доречна), зла. Абсолютного зла.
          Я вже порівнював його з дуче Муссоліні.
          А зараз порівняємо з ще одним, дуже відомим історичним персонажем, з Рейхскомісаром України Еріхом Кохом.
          Кох був призначений Гітлером на цю посаду під час війни, в 1942 році. Він ненавидів Україну, був проти державності України, ненавидів українців. За час його перебування в Україні, ним було вбито 4 мільйони українців, 2,5 мільйони були вивезені в Німеччину.
          Він нещадно експлуатував природні багатства України, вивозив чорнозем до Німеччини. ним було пограбовано та вивезено до тієї ж Німеччини величезну кількість пам'яток культури.
          Саме внаслідок такої його політики більшою мірою  і виникла та була створена Українська Повстанська Армія.
          Досить цікава його доля після війни. Його заарештували в британській окупаційній зоні та передали СРСР. Але уряд СРСР з невідомих досі причин не судив Коха за злочини в Україні і передав його Польщі. В цьому ж ряду стоїть і замах на його життя під час перебування в Рівному відомим радянським диверсантом Кузнецовим. Який так і не вбив Коха. Є така версія, що тоді з Москви прийшов наказ скасувати замах на Коха.
          Така любов Москви до Коха мала продовження і в Польщі. Там, в 1959 році йому винесли вирок - смертна кара. Але несподівано цей вирок був замінений на пожиттєве ув'язнення. Напевно це не було рішенням польської сторони, а скоріше була вказівка з Москви. А враховуючи, те, що тоді керівництво Польщі було комуністичним і цілком підпорядкованим Кремлю, то це все пояснює.
          З огляду на те, що зараз робить Рашка в Україні, а вона так само, як і Кох, влаштовує масові вбивства українців, то стає зрозумілим тодішнє поблажливе відношення Кремля до цього виродка. То це саме вбивця Кох є братом для Рашки, а не Україна та українці.
          Кох просидів у польській в'язниці до смерті. До речі у тій самій в'язниці, яку в свій час сам і збудував. І помер там в 1986 році.
          А тепер подивимося на Порошенко.
          Порошенко був призначений сучасним Гітлером, Путіним, Русккомісаром України також під час війни.Те, що Порошенко був призначений Путіним існує багато доказів. Це і Віденська вечеря, і підтримка партією регіонів одного тура під час виборів, яку тоді озвучив Єфремов в Москві, і безліч інших фактів.
          Ненависть Порошенка до українців також вже не викликає сумніву. Це і тисячі вбитих під час влаштованих ним Іловайських та Дебальцівських котлів, і тисячі патріотів, яких він вже кинув у в'язниці, і влаштований ним, по суті, соціальний та етнічний геноцид українців.
          Так само, як і Кох, він взяв курс на знищення України, як держави. Мінський договорняк тому яскравий доказ.
          І це не все. Порошенко і далі крокує стопа в стопу з Кохом.
          Він також нещадно експлуатує природні багатства України. Окрім тієї землі, яку він вже вкрав, він поклав око на всі сільськогосподарські землі України. Окрім того він знищує екологію України, видобуваючи варварським засобом бурштин в Рівненській та Житомирській областях. Збіг просто вражає. Кох в Рівному. і Порошенко в Рівному.
          Ну і як? Переконливі співпадіння? Був у нас Рейхскомісар Кох. Тепер у нас Русккомісар Порошенко. Це вже не дуче, це вже безпосередньо пов'язано з Україною.

          На десерт пару фактів, які можуть бути тільки в поліцейській державі, тільки в державі, в якій панує окупаційний режим. А у нас одночасно обидва ці фактора мають місце.
          Я вже писав щодо Краснова. Що повірю, що він в чомусь винен тільки після того, коли в тюрмі будуть сидіти всі бувши Президенти, включно з Порошенко, всі корупціонери, все ворье, всі колаборанти, вся погань, що 25 років грабувала та знищувала нашу країну, нашу державу.
          І ось бачу чергову гебельсівську операцію по його знищенню. В інформаційне поле вкидується жахливий та позбавлений будь-якої логіки фактаж щодо буцімто намірів Краснова. Начебто він збирався підірвати ВР, АП, СБУ та ще низку державних установ. І хотів вбити Яценюка та інших українських патріотів. І все це, якщо я не помиляюся, виходить з того ж СБУ.
          Тут вже не знаєш, сміятися чи плакати. Як це можливо, вбивати Яценюка, який є хіба що патріотом власної кишені і разом з ним українських патріотів? Який тут зв'язок? Яка мета таких мегашизофренічних акцій? Хто може повірити в такий бред?
          Щодо підриву державних установ. Так, я проти цього. Ці будинки є нашою власністю. Але якщо в цих будинках буде сидіти вся окупаційна влада, разом з усіма бувшими та нинішнім Президентами, всі бувши керманичі України з партії регіонів та компартії, всі їхні холуї, та з огляду на те, що на Банковій сидить не Президент України. а Русккомісар України, то я не розумію, що тут поганого? Більше того, якщо наша Служба безпеки України є дійсно Служба Безпеки України. то це вона повинна була би зробити те, що зараз вішають на Краснова.
          І я вже мовчу про те, як це одна людина може зробити все це.
          Пояснення тут тільки одне. Русккомісар Порошенко робить те. що робив в свій час його попередник Кох. Він знищує українських патріотів, знищує тих, хто може завадити йому мати всю Україну в своїх холопах, своїх рабах.
          Другий факт. Він не такий гучний, але починає набирати обертів.
          Вбито захисники рускіх вбивць-диверсантів Ерофеєва та Александрова, адвоката Грабовського.
          Підконтррольними Русккомісару Порошенку ЗМІ та синхронно руськими ЗМІ, висуваються три версії. Що це робота або українських спецслужб, або російських спецслужб або українських патріотів.
         Ну слухайте, хто такий Грабовський? Кому він потрібен? Да нікому. Так само, як і ці два руських покидька. Вірніше не так. Всіх їх в упор не бачать українські патріоти. Вони ніяк не впливають на владу, яка зараз випалює Україну від українців.
          Українські патріоти скоріше би грохнули Русккомісара Порошенка, як в свій час полювали на Рейхскомісара Коха, а не якогось, невідомого нікому адвоката.
          А ось спецслужби України та Рашкі можуть мати до цього відношення. Як в свій час Кох був люб Кремлю, так само і Порошенко знаходиться в фаворі у Путіна. У Путіна, якому наші патріоти, як кістка в горлі. Так само, як і його Русскомісару Порошенку. І їм потрібен привід, щоб влаштувати масоване полювання та знищення українських патріотів.
          І для цього вони могли вбити цю людини та зробити винуватцями цього злочину своїх головних ворогів, патріотів України. Єдине, що можна підкорегувати, так це те, що тут можливі варіації. Або це зробили виключно українськи спецслужби, або рашкіни, або в спільній кооперації.
          Якщо холуї Русскомісара Порошенка, прокурор Матіос або Генпрокурор Шокін оголосять, що це зробили українські патріоти, то це буде підтвердженням моєї версії. Після цього треба очікувати масових репресій.
          Це також є зайвим підтвердженням того, що Русскомісар Порошенко, це реінкарнація Рейхскомісара Коха.

          Поки в мене все. Не віримо гебесовсько-порошенківським ЗМІ, розбираємося в усьому самі, самі робимо висновки, самі будуємо нашу країну.

Немає коментарів:

Дописати коментар