Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 7 лютого 2016 р.

Граблі від Рошен



          Жив-був Міхо Саакашвілі. І була в нього Грузія.
          І були в Грузії корумповані суди, прокуратура, міліція.
          І Міхо Саакашвілі дав клятву, що він зробить їх чесними, некорумпованими та хорошими.
          Дав, і з з потрійною енергією взявся воплощать свою клятву в життя.
          І через деякий час він предоставіл народу плод свого терністого труда. Плод був грандіозний. Палаци Правосуддя, поліція, всі в білому суди та прокурори.
          Всі навколо восхіщалісь, аплодували і ставили Міху в приклад - "Ось як треба! Молодець! Вчиться всі у Міхі!".
          Це була дуже світла сторона Міхі, яка виблискувала та грала на Сонці всіма кольорами веселки. Сам Міха купався, плавав кролем в цих променях слави і гордо тримав свою геніальну голову на плечах.
          Але, як ми знаємо, все має початок і має кінець.
          Кінець прийшов і Міхе.
          До влади прийшли резиденти Вови Хуйла. А Вова сильно не любив Міху. Але ми не хвилювалися за Міху, тому що Міха зробив суди, прокуратуру, поліцію сильно чесними, цивілізованими та непідкупними, і вони не дадуть Міху обідеть.
          Ми чекали, що Міха стане у весь зріст та випробує на собі ним же створене справедливе та чесне правосуддя. Ну, як лікар Ян Пуркіне, який випробовував на собі ліки, які створював.
          Але чомусь стався конфуз. Коли Міха відійшов від владних повноважень, він швиденько зібрав чемодан та зробив ноги зі своєї країни. Шо такое, шо сталося? Куди, чому?
          В цей час, прокуратура, яку Міха зробив безпристрастною, зайшла до Міхі ззаду і перемкнула свою увагу з його світлої сторони на його темну сторону. І, мабуть, побачивши там якісь чорні плями, незамедлітельно відкрила проти нього кримінальну справу та попросила Міху зробити ноги назад.
          Міха, який в цей час вже читав лекції, удівленнним його талантом почитателям, в США, чемно подякував за запрошення і сказав, що він смелий, що він не буде робити зупинку у своїй боротьбі і поїде назад коли Бог дасть.
          Ну, і далі продовжував собі читати лекції, та з американського вікна спостерігати, як в Грузії чесні прокуратура та суди швиряли одного за одним його соратників по боротьбі в темніци. 
          Окружающее Міху середовище с удівленіем почало самому собі задавати питання, а чому ж це Міха не дозволяє чесному суду дослідити його темну сторону? Тут напрошуються дві відповіді. Або Міха створив чесні суди, прокуратуру, поліцію під себе, "правильні" і вони його не чіпали поки він мав владу і славу, або таки у святого Міхі є дефекти, за які його можуть ізолювати на деякий термін від середовища.
          Відповіді на ці питання поки нема, тому що чесний суд поки не може подивитися Міхе в його ясні очі, в зв'язку з відмовою цих очей з'явитися на стрелку, яку суд йому призначив.
          Але прокуратура не сиділа склавши прокурорські руки, а почала готувати документи на екстрадицію Міхі з різних його схованок.
          Відчувши, що може статися непоправімое і Штати внемлют його екстрадиції в Грузію, він почав озиратися по боках і орліним взором побачив, що в Україні відбувається Майдан, і на Майдані є сцена.
          Тоді Міха, вдруге, на протязі стислого проміжку часу, знов зібрав чемодан і стремітельним літаком переместілся з підозрілих Штатів у буремний Київ на сцену Майдана. Там йому одразу почали хлопати долонями, тому що пам'ятали про його світлу сторону, а про темну все було в темноті.
          Після того, як Янукович втік, гнівний облік Міхі почав мельтешити на різних ток-шоу, де він гнобив Януковича, якого в свій час одним з перших привітав з фальсифікацією на виборах-2010, з яким жив дружно та не мав до нього ніяких претензій. 
          Коли відбулася операція Путіна "Водинтур", і українськи лохі обрали Президентом кремлівського посіпаку та корупціонера Порошенка, Міха не збавив оберти і продовжував героїчно викривати корупціонерів, які вже давно були викриті українським народом. Хоча наші суду та прокуратура цього робити не хотіли.
          Пройшов деякий час. Порошенко вже внедрілся в усі схеми, ліфти і конфігурації Системи, успішно зробив індульгенцію корупціонерам, крадіям та вбивцям та томно почивав на лаврах Майдану.
          Але були деякі нюанси, які заважали йому безмятежно отходіть ко сну. Насамперед це були неохоплені ним деякі фінансові потоки. До цього додавалося подозреніе, що у його війська епігонів БПП починають з'являтися смертоносні симптоми, які проявляються в падінні могучего рейтинга, а у його неустанного ворога та ворога всіх корупціонерів, Тимошенко, навпаки, рейтинг починає повертатися на билие позиції.
          І з цими тяжелими думами, він дивиться телек, а там наш оперативний Міха прям таки нещадно та злободневно позоріт корупціонерів і накликає на них кару чесного суду та чесної прокуратури. Деякі, присутні там корупціонери в захопленні плескають йому в долоні, ну а лохі, так ті взагалі, радісно втрачають свідомість від його прямолінейних та правдивих речей.
          Отак з-під лоба Порошенко слухав все це, і тут йому в голову током вдарила мисль.
          Він незамедлітельно викликав Ложкіна і видав йому усний наказ - А подать сюди Міху Саакашвілі!
          Я тут, - ізрек Міха, моментально матеріалізувавшийся на підлозі перед Пецею.
          - О, ти чо, под дверямі сидел, чи шо? Ладно, хочеш служить?
          - Об чем речь, всемі фібрами, Петр Алексеевіч!
          - Тогда слушай. Я тут смотрю, как ти прям таки нещадно завоевуеш популярність тим, що ворушиш незворушних корупціонеров. Правільно делаеш. Молодец. І в тоже время не трогаеш меня. Тоже правільно делаеш. Молодец.
          - Ну а как же, Петр Алексеевіч, Президент Саакашвілі всегда понімал Президента Януковича, а сейчас понімаєт Президента Порошенка.
          - Заглохні, я слова тебе не давав, ти не у Шустрого знаходишся. Молодец шо понімаеш. А тепер слушай.
            У меня тут кое-какие проблеми начинают вирісовиваться. У моей бригади БПП начінает падать рейтінг. А ето терзает мою душу. Потому что, может бить придется ідті на вибори. А как я пойду на вибори, еслі у моей бригади обозначілось стремленіе к нулю? Как? Нельзя. Нада что-то делать.
            І тут, смотря телек, я розглядел в тебе пламенного пістобола, которий ефективно колпашит лохов. І  в связі с етім я решил втянуть тебя в орбіту моево лохоторона. Дело в том. что в нашей стране все решают лохі. Я іх прібіл на виборах і оні должни оставаться в моем стаде. А тут начала поднімать голову Тимошенко, силой раскривать лохам глаза, і оні начинають відеть, что я іх наіпал. Нада швидко снова закрить ім глаза.
            В етом ти должен мне помоч, У тебя хорошо виходіт лепіть горбатого.
            Значится так. Я даю тебе гражданство і прівлекаю  во власть. Будеш губернатором Одескої області. Спокойно, спокойно, работать там будут твоі люді, назначай кого хочеш, а сам можеш появляться там время от времені. Я прикажу Ківалову. что-би он тебе там помог. Главное, продолжай несті в телеке ту саму пургу, какую нес все время. Одно условіе, Я, ето святое. Меня не трогай. Ково хочеш, тово і рві на кускі. Относітельно меня - ТАБУ! Головне, что-би лохі уссикалісь от радості, когда слушают тебя, і шлі за тобой как те криси, которих Нільс утопіл дудочкой. Лохі для тебя і есть вот еті криси. Ти должен утопіть іх в моем гавне так, что-би оні забилі про какую-то там свободу, про Тимошенко, про свою дебільну гідність та свідомість.
            Можеш ездіть по всей стране, організовивать разние собранія, встречі з лохами, я дам тебе телевізіонную поддержку в прайм-тайм, тебя будут слушать мілліони.
            Потом купіш партію, іх у нас валом, я дам тебе спісок, кого туда взять, і пойдеш на вибори. когда я решу. 
            Главное, не дать Тимошенко набрать большинство на виборах. 
            Понял?
            Согласен?
          - Конешно, Петр Алексеевіч! Все будет сделано в лучшем віде. Не сомневайтесь.
          - Да, і что-би я не сомневался. Тут прийшла малява з Грузії, просят тебя видать для екзекуції. 
          Міха побледнел, зашатался і вхопився за спінку стула.
          - Спокойно, спокойно, шо ти такой нервний. Пока я послал етіх сук православних куда подальше. А еслі ти начнеш какіе-то косякі лепіть, еслі шаг вправо, шаг влево, то отдам тебя етім твоім друзьям, пусть оні там режут тебя на кускі.
          - Не нада, Петр Алексеевіч.
          - Сам не хочу, ти мне здесь нужен.
            Да, і попутно вирішиш одну мою проблемку. В Одесе прибьеш все Беніних людей. Особенно на таможне. Я тебе дам своїх, поставіш іх там. Ну і сам можеш оттуда покормітся. Тот же Ківалов тебе поможет. Что-би у тебе билі деньгі на все еті разезди, встречі, что-би і сам не голодал, вопчім, косі капусту. Но не крисятнічай. Понял?
          - Понял, Петр Алексеевіч! Дай Бог  вам здоров'я! Можна пріложиться?
          - Можна. Цілуй.
          І Пеця простягнув Міхе свою лапку.
          Ось така історія. Вона ще не закінчилася. Її продовження ми бачимо в реальному часі. Все відбувається так, як і спланував Пеця Порошенко.
          Чим все це закінчиться, хто зна.

            

Немає коментарів:

Дописати коментар