Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 15 грудня 2015 р.

Ета мая страна


          Ви чо, панове? Такий дешевий разводняк, а ви кинулися тянути мазу то за Міху, то за Сеню, ну хіба що за Сабакова не дуже...)))
          Ну дивіться.
          Саакашвілі. В банді Потроха? Безумовно. Зверніть увагу, що в нього однаковий психотип з Потрохом.
          Істерики, слюна з рота, соплі з носу(пам'ятаєте Юліне - весь в слезах і соплях?). Той самий Потрох, тільки натурально гіперболізований в декілька разів.
          Саме така шавка і потрібна Потроху, щоб генерувати скандали, верещати про корупцію, розчищати його конкурентів в тих містах та галузях, куди він його пошле.
          Смішно чути, коли він волає, що Україна. це його "страна". До речі, зверніть увагу, всі фігуранти цього цирку обзивали Україну "страной". Вони навіть не обтяжують себе користуванням мовою країни, яку називають своєю.
          Да, так тепер у Саакашвілі Україна його страна. А як же Грузія? Чому він звідти дриснув, як заєць? Це вже не його "страна"? Покористувався і кинув? Кинув своїх товарищив, які йому повірили, пішли з ним, а тепер опинилися у в'язниці. Законно, незаконно, це вже друга справа. Але він повинен бути з ними. Справжній лідер, якому дорога його країна повинен йти до кінця. А тепер вони за ґратами, а Міха знов біля корита, тільки нашого. То де його гідність, де честь?
          Мабуть не треба нагадувати подібну ситуацію з Юлею Тимошенко? Ну і порівняйте.
          Ну і яка країна стане його наступною "страною"?
          Стосовно прихильності до нього Госдепа, то це наявна мулька з Банкової. Щоб надати йому ваги. Хто-небуть бачив. щоб він зустрічався з очильників Білого Дому? З Байденом зустрічався? А хоч би з Нуланд? В Госдепі що, ідіоти сидять, щоб надавати ангажементи цьому неадеквату?
          А у нас народ мліє з його виебонів та рве за нього жопу. )))
          Тепер візьмемо Сеню.
          Це пральна машина Потроха. Ну і собі малу толіку відриває. Також потрібен Потроху в якості громовідводу.
          Його можна бити всім, але звільняти не можна. Всі схеми він знає. Брати когось іншого, це йти на ризик, довіряти йому святе, всіх шляхи-стежки розкрадання Пецею Бюджета.
          Тому Сеня вічний. Поки Потрох сидить на Банковій, доти Сеня буде сидіти на Грушевського.
          Аваков.
          Це Пецін Цербер. Охороняє награбоване Пецею, та захищає самого Пецю від народу, ліквідовує самих небезпечних для Пеці українців.
          Також можна бити, кому не ліньки, але звільняти, зась.
          Всі вони тримають Пецю за горлянку, а відповідно і він їх всіх.
          Класична кругова порука. Випаде один елемент, завалиться вся конструкція.
          Тому вони і створюють цю мішуру, відволікають народ від справжніх своїх делішек. А делішки там на десятки-сотні мільярдів баксів. Є заради чого влаштовувати різноманітні перформанси, щоб не доведи Господь, народ не почав запитувати, а що ж ви тут накерували?
          На останок хочу сказати, що Україна, це не країна цих тварюк, це моя країна, це країна мільйонів українців. Які, маю таку надію, нарешті очистять її від різних кондитерських гнид, гастрольних вошей, кролячих кліщів та собачих паразитів.

Немає коментарів:

Дописати коментар