Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 1 грудня 2015 р.

Хід кондомом


          Як ми знаємо, журналісти, це будівельники людських душ. І хтось це сказав Порошенку. Він не знав. Він карамельки варив. А потім став однотуром.
          А для того, щоб довго лежати однотуром на однотуровій канапі, Порошенку необхідно завлекти на свій бік цих будівельників. Щоб вони будували правильні людські души.
          Але коли він взявся їх завлекати, то з'ясувалося, що є правильні журналісти і неправильні. Шо робити? Тоді він вирішив звернутися за досвідом до свого спільника та кореша в близькому закордонні, тов. Путіна.
          І за його порадами загнав неправильних журналістів за Магадан. Ну в нашому випадку, мабуть, за Жмеринку. А може ще далі. Вопчим, щоб не було чути. що вони там будують.
          А правильних журналістів пригрів до себе. Кого на хлібне місце посадив, кого в парламент. І вони почали будувати. Але біда в тому, що журналісти то вони правильні, а будівельники неправильні. І дехто з них, таки. як Муся Найем, Серя Лещенко, і ще дехто, швидко обкакалися. Будівля, яку вони будували, почала хилитися набік, ось-ось гепнеться.
          Порошенко полежав на однотуровій канапі, подумав однотуровою головою, і вирішив зробити хід кондомом. Збудувати масове їх виробництво. Різнокольорових та барвистих.
          І ось, намедні, він зібрав залишки правильних журналістів, які ще не обкакалися остаточно, і блохерів, які падкі на падкость.
          І сказав їм історичну річ. Я, каже Порошенко(ну, не особисто, не однотура це діло, з будівельниками розмови вести, а сказав через свого Головного обкакавшегося Будівельника, Ложкіна), буду вас холіть та лелеяти, а ви будете рекламувати мою масовою продукцію кондомів.
          Ураааааа, сказали залишки правильних журналістів та падкіе блохери, і швидко почали рекламувати кондомами.
          Ось і весь сказ. Як хочете, так і розумійте.
          З мораллю також самі розбирайтеся, я не будівельник людських душ, я спостерігач.

Немає коментарів:

Дописати коментар